To hotte ting fra fjorårets sesong som fortsatt følger med inn i denne og som de fleste jenter gjerne vil ha i garderoben sin: undertøy fra Calvin Klein og Chanel Boy Bag. Begge deler ganske pricey, men det finnes håp når kjedebutikkene lager ting som er tilnærmet like! Jeg har funnet gode alternativer til begge tingene som jeg gjerne vil dele med dere i dag, og faktisk har jeg både undertøyet fra Calvin Klein og undertøyet fra budsjettvarianten selv :-) Begge deler er veldig komfortable, så her er det faktisk bare å velge budsjettvarianten dersom du kjenner at luksus blir nettopp det – for luksuriøst. Når det gjelder Chanelveskene finnes de i flere størrelser og ligger på priser fra 20.000 og ganske langt oppover. 


steal vs. splurge 

luksus budsjett 2 ting luksus budsjett

(annonselenker) undertøy på budsjett h&m / luksus undertøy calvin klein / luksusveske chanel boy bag / veske på budsjett gina tricot 


Jeg har selv vært litt småforelsket i Chanelveskene en stund, men nå som jeg ser dem nesten overalt synes jeg nesten det ville vært mer spennende med noe annet. Dessuten er prisen såpass høy at det må være en veske du vet at du får bruk for resten av livet. Jeg vet ikke om jeg verken kan eller vil bruke så mye på en veske. Men Calvin Klein-undertøyet er en ener! Det ønsker jeg meg i alle fargene ;-) Hva ville du gått for? Luksus eller budsjett? 

61 thoughts on “luksus vs. budsjett”

 1. Chanelveskene er såååå fine, ønsker meg den sorte, men for en pris :/ Har du chanelveske, eller ønsker du deg en? I så fall hvem? Ha en fin kveld Caroline :)

 2. boy bag’en koster mellom 30 og 36 tusen forresten (kommer selvfølgelig an på str) – det er en stund siden den kostet under 30,000 norske kroner ;)

   1. Det stemmer nok. De stiger i pris hvert eneste år.
    Jeg ville ikke brukt så mye på en Chanelveske. Det er for mange som har dem, i alle fall Boy-utgaven.

  1. Jeg tror du må legge henne til på nytt, hadde samme problem også fikset det seg etterhvert når jeg hadde lagt hun til på nytt.

 3. En Chanelveske er helt unik og verd hver krone, spesielt Chanel 2.55 for de som er kjent med modellen. Selv har jeg den, samt en del Chanel-tilbehør, og får alltid masse komplimenter. Dette er tidløst og en investering i meget god kvalitet som ikke går av moten, i tillegg vil det vare i mange tiår (i motsetning til en billigveske).

 4. Jeg forstår ikke helt, du som skal ha oss til å tro at det ligger flere timer bak hvert enkelt innlegg.. Dette innlegget som har seks-syv linjer med tekst inneholder mange(!) skrivefeil. Har du sluttet å skrive innleggene dine selv?

   1. Haha, er du seriøs? Det var fire feil i teksten din, men nå har rettet opp tre av dem og skrevet et par nye linjer. Er du så selvhøytidelig at du virkelig må lyve om en slik feil? Sykelig.

    1. Det var to feil som jeg oppdaget da du kommenterte, de rettet jeg opp i. Jeg spurte deg fordi jeg lurte på om det var flere som jeg overså. Jeg skrev også et par ekstra linjer fordi noen kommenterte at det var en litt rar avslutning, noe jeg var enig med vedkommende i.

     1. Siden folk henger seg opp i skrivefeil skal det i denne setningen: “Jeg vet ikke om jeg verken kan eller vil bruke så mye på en veske” være hverken – altså med h og ikke verken som du har skrevet. Verken er rett hvis du f.eks har et sår med verk i ;)
      Liker innlegget veldig godt forresten :)
      Ha en fin dag, god bedring og masse lykke til med lanseringen :)
      Skal kjøpe et par sko når de kommer ut :)

    2. Henriette. Virkelig, slapp nå av da, hva er problemet ditt. Er det noe som er sykelig så er det din oppførsel, ingen skriver vel slik til en annen person, du er tydeligvis kun ute etter å lage kvalm. Ufin er du !

     1. Verken kan skrives med eller uten h! ;) Verken var riktig stavemåte før hverken ble innført. I 2005 derimot ble det derimot vedtatt at begge måter er like riktig

  1. Disse innleggene bruker jeg mye tid på og jeg synes det er veldig gøy å lage dem :) Når det går lang tid mellom hver gang får jeg også kommentarer på at de er savnet, så det er absolutt ikke noe jeg gjør bare for å gjøre :)

  1. Nå forstår jeg ikke helt hva du mener? Har du aldri lest luksus / budsjett-innleggene mine tidligere? Eller stjel stilen-innleggene mine? Alle innlegg på bloggen er forfattet av meg, slik har det alltid vært og slik vil det alltid være med mindre noe annet fremgår av teksten :)

    1. Som sagt er det ikke noe poeng i å lure på hvem som skriver innleggene på min egen blogg :) Annonselink betyr for så vidt at jeg kan få betalt for klikk på linken dersom en leser kjøper noe via den. Annonsører har ingenting med disse innleggene å gjøre. Det har de heller ikke når det gjelder de rene “annonseinnleggene” mine som jeg ca. to ganger i uken. Her er det også jeg som bestemmer, forfatter og skriver innhold, men her kommer de med innspill til rabattkoder pluss at de sponser meg med produktene jeg skriver om. Dette kan du lese mer om her: http://www.carolinebergeriksen.no/2015/11/21/ukens-lesersporsmal-14/ :)

     1. De sponser deg med produkter? De betaler deg vel ganske mye mer enn det vil jeg tro. Morsomt at du prøver å få det til å fremstå mer stuerent enn hva det er.

     2. “(…) pluss at de sponser meg med produktene jeg skriver om. Morsomt at du glatt overser hva jeg faktisk skriver. Jeg får betalt for å skrive annonseinnlegg, pluss at de som kjøper innlegg sender meg produktene jeg skal skrive om (sponser). Når det gjelder slike innlegg som dette, tjener jeg kun provisjon og de gangene jeg fysisk har på meg plagget så har jeg kjøpt og betalt det av egne, private midler.

     3. Dette gjelder alle innlegg så lenge det ikke fremgår i teksten at det er noen andre som har skrevet innlegget :)

     4. Du skriver: “Her er det også jeg som bestemmer, forfatter og skriver innhold, men her kommer de med innspill til rabattkoder pluss at de sponser meg med produktene jeg skriver om”. Jeg overser på ingen måte det du skriver, men mener du burde gjort det klart at du også får ganske store summer for innleggene du skriver. Du får det til å høres ut som om du kun får sponsede produkter.

     5. En annonse er jo nettopp en annonse. Definisjon: annonse er en betalt melding som gjengis i en avis, et blad, på Internett eller et annet offentlig sted.

      Jeg regner med at dette ordet da får de fleste til å forstå at det betales for. Ingen annonser er gratis, det er jo derfor vi er pliktet til å merke det også :) Så ved å skrive annonse, sier jeg jo faktisk i fra om at jeg får betalt for det.

      Det er jo annonsene som gjør at jeg kan jobbe med bloggen på fulltid :)

 5. Chanelveskene er flotte, men jeg hadde nok aldri bladd opp så mye penger for en veske uansett merke, kvalitet og hvor flott den er. Kjekt at du viser budsjett alternativer, syns de også var fine :-)

   1. Foresten, innlegget er slett ikke rart! Luksus vs. budsjett er jo så kjekke innlegg! Du har jo dem innimellom og jeg liker dem hver gang :-)

  1. Tusen takk, Anita! Jeg synes de er veldig morsomme å lage også, selv om det kan være litt vanskelig å finne like ting innimellom :)

 6. Jeg elsker disse indlæg da jeg aldrig får råd til luksus udgaverne. Vil du finde budget version af Sophia Webster stiletter engang. Har du set hendes forårs kollektion på messe? Så smuk.

 7. Ja, det forstår jeg veldig godt at ikke alltid er like lett! Men jeg vil tro at det er det som tar tid, å finne like ting på budsjett! Klikka meg hjem den blå fra Gina Tricot pluss litt annet fint :-)

 8. Hei Caroline!
  Gratulerer med verdens beste oppskrift på kyllingnuggets! Lagde den til middag i kveld, og det smakte skikkelig godt. Samboeren ble også fornøyd. ;) Ha en fin kveld!

 9. Vel, her blir det bare god gammeldags hverdagsluksus.. :-) Så kjempefint at du kommer med forslag til hva å erstatte med disse dyre produktene :-)

 10. Ingen vil noen gang har bruk for en veske som koster mer en gjennomsnittslønna til en nordaman..
  Er veldig interessert i argumenter, for å kjøpe en så dyr veske..
  En veske til 500-1000 kr kan ha mer enn god nok kvalitet for flere års- daglig bruk.

  :)

 11. Hei
  En Chanel boy veske koster ikke 25 000 kr, dette var prisen når de føst kom ut. Her burde du ha gjort litt mer research, prisen starter på 3420 euro, noe som tilsvarer ca. 32500 kr. Et kjapt google søk ga meg korrekt pris :)

  1. Å, de ja! Jeg har så mange forskjellige :p De er fra Åhlens, men vet de har like på Clas Ohlson :) Jeg har et annet glass som jeg også bruker til chia, det er fra Bloomingville http://www.carolinebergeriksen.no/2015/01/23/frokostfredag-chiapudding/

   Så har jeg 1 smoothieglass fra etsy http://www.carolinebergeriksen.no/2015/02/24/tips-drikk-mer-vann/ og noen fra Panduro, smoothieglasset i innlegget fra i går er fra Panduro :) Kjøpte en pakke med 4 stk. der en gang og lokk ved siden av :)

 12. Til “M” som skriver at det skrives “hverken”. Det er faktisk lov med begge skrivemåter nå, verken er det opprinnelige, men fordi så mange feilstavet og skrev “hverken” ble det lov med begge skrivemåter.

 13. skjønner ikke helt poenget med å stille to ekstremer opp mot hverandre – enten Chanel eller det billigste av det billigste. Chanel er uaktuelt for meg – det kommer jeg aldri til å ha råd til. Men billigmerker som Gina Tricot vil jeg ikke ta i med en ildtang – de blir symbolet på billig og dårlig og overkonsum for meg. Hadde vært mer interessant å se luksus sammenlignet med kvalitetsprodukter i et lavere prissjikt, uten å skrape bunnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *