en dag i bakken og ansiktsmaling

ansiktsmaling_3

Vi har hatt det gøy med ansiktsmaling i kveld! Dette skrinet kjøpte jeg egentlig til 2-årsfeiringen i desember, men vi hadde så mye annet gøy og tiden forsvant så fort at det gikk helt i glemmeboken. Da jeg ryddet på kontoret etter skituren i dag, kom jeg over det fine rosa skrinet nederst i en av hyllene og da måtte det jo i bruk med en gang! Det var veldig populært, så jeg tipper det må fram igjen ganske snart 😉 

ansiktsmaling

ansiktsmaling_1

ansiktsmaling_4

ansiktsmaling_6

ansiktsmaling_2

ansiktsmaling_8

ansiktsmaling_7

ansiktsmaling_9

Vi har hatt en utrolig fin dag i bakken med kakao, solskinn og til og med plussgrader etter hvert! Jeg merker jo at Nelia bare blir tryggere, og hun er flink til å si ifra når læringskurven blir litt for bratt. Jeg har fått så mange snaps på at hun har inspirert mindre tasser til å starte med slalåmski tidligere enn mor og far hadde tenkt, og det gjør meg så glad! Det er jo helt supert for ungene å starte i tidlig alder så lenge alt skjer på deres premisser. Tommel opp for aktive barn og foreldre! I dag var det mange som hadde tatt turen til Siljan Skisenter også, det er så fint å se! 


Morgendagen går med til en del jobbing og pakking ettersom jeg skal være borte så og si hele uken, så vi benytter kvelden til sofakosoppladning til en ny, hektisk og ekstremt spennende uke. Jeg gleder meg så enormt mye til alt som står på planen! Håper dere har hatt en fin søndag og at dere også er klare for nye uke og nye muligheter tidlig i morgen 😉 Vi sees da! Klem ♥ 

41 kommentarer

 1. Hei!:-)
  Hvor får jeg tak i ansikstmalingen?
  Klem

  1. Caroline

   Jeg kjøpte det på Panduro i november 🙂

  2. Takketakk

 2. Så herlig dag, og så søt ei snuppe:) Og så nydelig det skrinet var! Kan jeg spørre hvor du har funnet det?:)

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det er fra Panduro 🙂

 3. Så fint det ble ☺hvor får man kjøpt det skrinet? Ha en fin kveld ☺

 4. Hvor hat du kjøpt ansiktmaling settet?

 5. Oooh, så fint skrin! Vil du fortelle kor du har kjøpt det? Ser ut som både mor og datter har kosa seg 🙂

 6. Linda Andersen

  Så herlige dere er ☺️ Kan jeg spørre hvor genseren din er kjøpt? Såg skikkelig deilig ut

  1. Caroline

   Den er fra bikbok 🙂 Er fra 2014 om jeg ikke husker feil :/

 7. Nydelige begge to! Herlig med en ordentlig utedag da!:)
  Jeg lurte på hvor koppen til Nelia er kjøpt? den var søt! Jenta mi er så glad i prinsesse sofia, så en sånn kopp hadde hun nok blitt glad for!:)

  Klem!

  1. Caroline

   Den kjøpte jeg i København, i Disneybutikken der 😀 Hun elsker den! Har tallerken, bestikk og skåler også 😉

   Klem!

 8. Ingrid E

  Så herlige bilder! Dere er så skjønne 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ingrid <3

 9. Herlig! Kult at dere drar henne tidlig i bakken, de lærer så utrolig fort i den alderen. Og har myke ledd slik at skader er minimale:-) men- må bare spørre- du er så naturlig vakker! Hvorfor orker du så tung sminke for en dag i bakken? Løsvipper og eyeliner – du er vakker som du er!!

  1. Caroline

   Hadde ikke sminke i bakken, dusjet og ordnet meg etterpå 🙂 Tusen takk 🙂

   Klem!

 10. Hvor kjøper man sånn fin ansiktsmaling? 🙂

 11. Hei

  Hvor har du kjøpt skrinet med ansiktsmaling, det så veldig fint ut? 🙂 Har selv ei på 2år som syntes sånn er veldig gøy 😀

  1. Caroline

   Det er fra Panduro 🙂

 12. Katrine

  Jeg bare lurer: går dere turer med ronaldo og Hugo hver dag? Såfall hvor mange og hvor lange og hvem av dere har hovedansvaret? Eller slipper dere de ut i Hagen så de får gjort fra seg der? 🙂 jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få tid (eller hvordan folk generelt har tid til å gå så mange turer daglig) men har så lyst på en krabat fra dyrehjemmet 🙂
  (Jeg tenker veldig nøye gjennom det og vet selvfølgelig at hunder skal på tur, men bare lurer på hvordan man løser det i en hektisk dag med barnehagekjøring , jobb osv) 🙂

  1. Mannen jobber ofte offshore og da 4/4, så de ukene han er hjemme og ikke jobber mens han er på land er alt unnagjort til jeg kommer hjem fra jobb. Er vi begge på jobb, slipper vi ut hunden i hagen om morgen og når vi kommer hjem fra jobb. Har jeg tid, stikker jeg hjem og henter hunden og så går vi ned til barnehagen. Så går vi en lang tur, ca 1.5 time etter middag. Hvordan vi løser dette er helt random eller etter hvem som vil. Noen ganger trenger jeg en luftetur og da tar mannen min kveldstell av minien og jeg går tur, eller omvendt. Noen ganger gjør vi unna kveldstell, og tar med minien i vogna og legger henne over i senga etter tur. Når mannen er offshore og jeg er alene, må jeg bruke litt kreativitet, da har jeg med en liten matpakke til minien og så går vi ca 1 time tur på vei hjem fra barnehagen, eller så leverer jeg litt tidligere i barnehagen og går lang tur på morgenen med hunden. Vi er heldige som har innegjerdet hage, så om sommeren går hunden inn og ut så mye den orker, men får alltid minimum en time aktiv tur i hverdagene. Helgene drar vi alle ut på lenge turer! Jeg gjør unna ukeshandlingene i helgen og planlegger middagene, om jeg er alene, slik at dette ikke må gjøres i hverdagene. Samme med husarbeid.

   Dersom du lurer på «hvordan man skal løse det i en hektisk hverdag», tror jeg det ikke er så lurt at du får deg hund. Ikke frekt ment altså, men det er en del av logistikken, så tenk deg nøye om. Om du føler du ikke har tid, eller ikke skjønner hvordan du skal få tid, så skal du heller ikke får deg hund…

   1. Katrine

    Mange føler ofte at man ikke har tid til barn, men så får man barn og plutselig blir man 100 ganger mer effektiv og finner tid likevel 🙂 så det var jo mer effektivitet jeg tenkte på og tips tilknyttet det 🙂 jeg er veldig glad i dyr og det er også grunnen for at jeg spør etter tips her før jeg vurderer om jeg er egnet, så jeg vet at det er en del av logistikken 🙂
    Men mye av grunnen til at jeg spør er at jeg bor midt i byen uten noe hage. Hvis løsningen for mange var å slippe hunden ut i Hagen må jeg jo slå fra meg tanken men jeg vet om mange som har mye mer travelt liv, ikke noe hage men fortsatt tid til hund – og da har man kanskje lure tips i bakhånd 🙂 så takk for dem du kom med 🙂

  2. Marianne

   Ikke noe problem!

   Har du dårlig med tid så ikke kjøp deg en hund som krever mest.
   Alle hunder skal ha tur hver dag, minst 3!

   Små selskapshunder liker tur men trenger ikke like mye som en Border Collie f.eks.

  3. Caroline

   De tar seg gjerne en tur på egenhånd, men de får også turer hver dag 🙂 Morgen, ettermiddag og kveld – hvem som går avhenger litt av hva den andre må gjøre 🙂 Det finnes alltid en løsning på dette og det blir en ren rutine etter hvert 🙂 Men det er helt klart en jobb å ha hund, de trenger turer, mat, stell og kjærlighet <3

   1. Katrine

    Fint å høre 🙂 jeg tviler ikke et sekund på at de får masse stell og omsorg av dere! 🙂 det er bare sjeldent at du på bloggen nevner «luftetur» med hundene, samtidig som du skriver om alt det andre du gjør og da er det litt vanskelig for meg å se når dere rakk ut med dem, selv om jeg jo vet at det er en velsmurt maskineri bak bloggen 🙂 jeg bare tenkte på dagen i bakken for eksempel, eller andre dager der dere er i Oslo og det jo ikke passer å ha hundene med seg, da de ofte ikke slipper inn noe sted. Er så spent på hvordan man løser det da! Og du er jo kjempeglad i hunder, travel og løsningsorientert så tenker at du har masse kunnskap på feltet 🙂 Bor i Oslo selv, er student, og tenker mye på det – vil jo at min eventuelle venn skal få det best mulig 🙂 og om jeg ikke husker feil begynte ditt eventyr med Hugo på sammen måte? Var det litt vanskelig i starten og har du noen tips fra den tiden? 🙂 Men som du sier, mye går seg til og hunden blir jo en prioritet og etter hver en rutine 🙂

 13. Så koselig ! 🙂

 14. Hei. Hvor har du kjøpt det fine skrinet med ansiktsmaling? Jentene mine hadde elsket det

 15. Så gøy at hun koser seg i bakken.

  1. Caroline

   Ja, veldig gøy 🙂

 16. Hei 🙂 Jeg la en link til bloggen din på min blogg idag, håper det går fint. Ha en strålende uke 🙂

 17. Jane (Danmark)

  Hej Caroline

  Sikke en skøn datter du har – hun er så smuk.
  Jeg kan vældig godt lide dit korte hår, det er så pænt til dig.
  Dejlig blog du har, jeg kan godt lide at følge den.

  1. Caroline

   Tusen takk, Jane 🙂

 18. Solstråle

  Hei hei så fine dere er

 19. Hyggelig med en aktiv søndag 🙂 Vil bare si at innleggene dine ikke kommer opp i bloglovin’.

  1. Caroline

   Absolutt 🙂 Dette er det flere som har nevnt, men det skal fungere om du følger carolinebergeriksen.no og ikke fotballfrue.no? 🙂

   Klem!

 20. Jeanette

  Kan nesten ikke vente til vi skal teste tuppa i slalombakken i påsken etter å ha sett Nelia 😀 Hun blir ikke 2 år før i juni, men vi må bare prøve. Har kjøpt slalomski til henne dog litt stort da hun er litt liten for alderen, hehe. Skal også selv «konvertere» til slalom etter å ha stått på snowboard, men jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe! Eneste jeg vet er at jeg har lyst på hvite slalomsko, haha :p Hvordan slalomski og -sko er det du har? Fornøyd? Håper dere får en kjempe fin uke 😀

 21. Hei,

  Det ser ut som Nelia har tårer i øynene på det ene bildet? Likte hun det ikke så godt? :/

  1. Caroline

   Hun syntes det var litt merkelig i starten og lurte på hva jeg drev med, men etter hvert satt hun stille og når vi var ferdige var det ordentlig stas 🙂 Hun gråt aldri og var ikke lei seg eller noe sånt, så det er nok ingen tåre.

 22. Kristine

  Ang tur med hund. En hund MÅ ikke ha 3 turer hver dag. Jeg har en liten Jack Russel med masse energi. Men to turer pr dag går veldig fint om du f.eks leker med den og driver mental trening utenom. Mental trening er like viktig som tur. Men det er jo individuellt I fra hund til hund og hva den er vant til 🙂 Min hund er I hvertfall veldig tilfreds med dette. Hilsen erfaren hundeeier.

  1. Katrine

   Tusen takk for tips! er veldig opptatt av at min eventuelt fremtidig hund skal ha det best mulig og ønsker bare tips for hvordan man kan kombinere dens behov med mine plikter 🙂

 23. Du var veldig flott med det korte håret! Utrolig naturlig og pent. Lille nelia er vakker og søt som altid. Liker at du har «normale» bilder av henne, ikke kun poserings bilder. Tommel opp!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *