Caroline tipser: neste sommer

Selv om dette innlegget skal handle om noe helt annet, vil jeg bare si tusen takk for alle tilbakemeldingene under forrige innlegg. Det er både godt og vondt å lese om erfaringene deres: godt fordi det er så mange som har klart å snu litt på ting i hverdagen som følge av det de har opplevd, vondt fordi mange har vært gjennom så mye trist og vanskelig. Jeg setter pris på hver og en av dere! Det er godt å åpne seg litt noen ganger og det hjelper alltid å skrive eller prate om ting :-) 


neste sommer 2

I dag har jeg så lyst til å tipse dere om en norsk serie som Lars-Kristian og jeg startet å se på først for et par dager siden. Den er allerede på sesong 3, men vi kjøpte oss nett-abonnement på Tv Norge, så da kan vi se alle sesongene. Trenger litt enkel underholdning mens vi venter på nye episoder av Homeland ;-) Det er jo uendelig spennende og jeg sitter alltid med puten lett tilgjengelig, men det gjør jeg virkelig når vi ser på Neste sommer også! Herregud, jeg blir så flau at jeg har lyst til å synke i bakken. Likevel MÅ jeg bare se! Lars-Kristian er ekspert på å finne fram pauseknappen, så selv om hver episoden kun varer i litt over 20 minutter bruker vi jo ganske mye mer tid på å komme oss gjennom fordi han setter på pause hver gang han blir flau – sånn ca. annet hvert minutt. Haha! Men det passer godt at episodene er såpass korte, det er stort sett den tiden vi har om vi skal se på noe i ukedagene, i tillegg er det så deilig å se på noe lett som vi kan knekke fullstendig sammen av begge to. 

neste sommer

Det hjelper jo på at Neste Sommer er filmet i den fantastiske skjærgården Norge har å by på, det får meg til å lengte etter lange, varme sommerdager på hytta, altfor kalde bad, joggeturer i skogen, vin og reker i solen. Ah, sommer! Kort oppsummert handler serien om Per Ivar og Eva som nylig har overtatt hytta etter hennes foreldre. Hytta ligger ved Oslo-fjorden og underveis oppstår det større og mindre konflikter med andre hytteeiere og med foreldrene til Eva – som er fryktelig irriterende! Vi møter også Evas bror Terje og hans nye kjæreste Anki i hver episode. Skuespillere er blant annet Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe, Eivind Sander og Pia Tjelta. Absolutt verdt en titt om du er på jakt etter noe lett å se på :-) Noen som har sett det? 

30 kommentarer

 1. Haha, jeg ELSKER denne serien. Den og Helt Perfekt (det må dere se om dere ikke allerede har gjort det) er perfekt på dager hvor man vil ha litt enkel underholdning. Jeg dør like mye innvendig av begge to, og blir så ufattelig flau på karakterenes vegne. Jeg kjente jeg blei flau bare av å lese dette innlegget, haha :D

  Fin tirsdag til dere!

  1. Caroline

   Hahaha, Helt Perfekt er også veldig gøy! Har sett på det litt sporadisk og setter nok i gang med det når vi er ferdig med Neste Sommer :D Norsk humor altså, blir så glad! Haha!

   Klem :)

 2. Ååå, jeg DIGGER denne serien! Kan se episodene oppigjen flere ganger uten å gå lei!

 3. Det er så syyykt GØY!! Haha! Den og Helt perfekt er knallbra! Kan også anbefale den danske serien som heter Klovn! Det er visst det som er forgjengeren til Helt perfekt. Men utrolig gøy!

 4. Haha, morsom serie!
  En annen norsk serie som også kan bidra med litt humor er Side om side. Den har gått på NRK, og den burde dere se om dere ikke har gjort det!:)

  Klem

 5. Åh. jeg bare DØR av den serien, og av Per Ivar! Den serien, i tillegg til Helt perfekt, er rett og slett en times tid med trynet langt ned i puta… Utrolig enkelt og gøy da :)

 6. Hehee! Jaa, god underholdning når datteren vår er lagt, meg og Håvard storkoser oss med serien og vi har sett alle sesongene så var gøy med ny sesong nå! Ønsker dere en fin kveld :)!

 7. Hvorfor skriver du om Neste Sommer, en norsk serie som er i sin tredje sesong? Oppdaget dere den plutselig eller er det reklame av noe slag? Ser det står advert, betyr det reklame? I såfall skal det vel være merket overst i innleget og ikke nederst slik at man først ser det etter man har lest det? Eller?

  1. Caroline

   Om det er reklame så er det som vanlig merket øverst :)

   1. Ah, ok! :) Men hva betyr Advert?

   2. Caroline

    Det vet jeg ikke, dessverre :/ Ser at det står over en video under noen av innleggene, men dette er det ikke jeg som styrer. Skal høre om det er mulig å ta det bort.

   3. Jeg så det samme på Blondinbella sin blogg. Tror det er det at det må stå at det er reklame- advertisment. Men forkortet til advert.

   4. Advert er forkortelsen av advertisement.
    Tipper det står pga reklamen på siden, altså ikke reklame i dine innlegg Caroline – men reklamen mellom innleggene dine :)

   5. Sikkert en forkortelse for «avertisement» eller noe lignende. Det er veldig tydelig at innlegget og reklamen under innlegget med påfølgende «advert» er to vidt forskjellige ting :)

  2. Rakel. Og hva er feil med det ? Kan jo gjelde flere det som oppdager gamle tv serier , både norske og utelandske. (Men vi vet jo hvor det ble diskutert om hvorfor reklamere for en serie som er inne i sesong 3 og det med reklame/advert, det er pinlig !) . Hun skriver jo tydelig at de nettopp oppdaget den selv om den er på sesong 3, koselig å gi positiv omtale uansett. Kanskje flere som får lyst å sjekke ut litt «pinlig»humor. Ha en fin dag.

 8. Henriette

  Haha elsker den serien! Hvis dere liker den sjangeren, burde dere virkelig sjekke ut Modern Family! Også den norske Side Om Side og svenske Solsidan er til å falle sammen av latter! Modern Family syns jeg kanskje er den beste, da den ikke er sååååå flau hele tiden :D

 9. Marie-Therese

  Neste sommer er en sånn serie jeg har et elsk-hat-forhold til! Jeg elsker den enkle humoren, skjærgårdsidyllen og sommerfølelsen. Men herregud så flau jeg blir av å se den også! Samme med Helt Perfekt; genial enkel humor, men samtidig så utrolig kleint at jeg dør litt innvendig :-) haha

  Her har vi fulgt med på Neste sommer siden den startet, og jeg/vi blir aldri lei :-) Kjekt med pauseknapp, når man må «hente seg inn litt» :-D

 10. Veldig bra serie:) Ler meg skakk, dog mye flaue scener;)
  Om du ikke har sett den svenske serien solsidan, så anbefaler jeg den. Litt av samme humoren:) Side om side på nrk er også en høydare:)

 11. Hugo og Ronaldo er så skjønne :) helt utrolig å se hvor sterkt bånd det er mellom dem (referer til snapchat) :) et nydelig par <3

 12. Ann Kristin

  Ser den her også,ler så jeg griner av selftan og snuse slutt :)

  1. Ja – herregud, ostepoppen kommer løpende! Og når han sniker seg opp for å hente klær og vinker til ungene som sitter der og leker. DEN vinkingen – haha, jeg og mamma knakk sammen av latter!

 13. Elsker den serien!!! Godt å lengte til sol og sommer samtidig som vi knekker sammen i latter:-) men ja, mange pinlige situasjoner også!

 14. He he denne har jo gått leeenge. Velkommen etter.

 15. Haha, jeg dør etter hver episode! Per Ivar gjør noe feil hver eneste gang, og det er så FLAUT!
  Ble sjeleglad når det var sesongpreimere på søndag, wohoo!

 16. Neste sommer er så fantastisk morsom:) Det morsomste er at den faktisk viser hvordan det faktisk er hos noen familier. Føler den skildrer en veldig reell verden;)

 17. Ja den serien er helt herlig :-) :-)

 18. Kommer det en ny sesong av Homeland :O? Vet du når den kommer?

 19. Glem det, fant det! For de som lurer er det forventet at den kommer i oktober 2016 :D :D :D http://www.movienewsguide.com/homeland-season-6-premiere-date-confirmed-peter-quinn-carrie-mathison-marry/135992

 20. Haha, fantastisk! Bare elsker den serien. Dere har mange flaue episoder å glede dere til siden dere ikke har sett de to første sesongene :) Som en kommenterte tidligere så er Modern Family også gull <3 Og svenske Solsidan byr også på en del herligheter.

 21. Dette er virkelig en perfekt måte å avslutte uka på! Elsker denne serien, mer enn noen andre serier. Den har alt som skal til fo far en serie skal bli bra! Det er spennende å se hva Per Ivar får til for noe tull i hver episode. Godt å høre at det er flere som er så glad i denne serien!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *