CBE Luscious Novel

bianco sort

Tusen, tusen takk for alle fantastiske tilbakemeldinger og all støtten på forrige innlegg! Dere er så gode og dere skal vite at jeg setter så stor pris på absolutt alle ord og kommentarer dere legger igjen! Dette er et samarbeid og en nyhet jeg har gledet meg til å fortelle dere om i månedsvis og jeg er selvfølgelig utrolig stolt – om det er lov å si 🙂 Jeg gleder meg til alle butikkeventene som skal foregå i løpet av mars og til presselanseringene i både Oslo og København i slutten av måneden. Ikke minst til å vise dere alle sammen! Jeg har så mye gøy foran meg og jeg er så takknemlig!

bianco sort _1


At samarbeidet endelig er offentlig tror jeg gjorde noe med meg, for jeg fikk aura med påfølgende migreneanfall kort tid etter at jeg publiserte innlegget. Noe så typisk, jeg som var så gira og glad og superklar for alt dagen hadde å by på! Jeg stod opp tidlig som jeg pleier, trente, spiste frokost og fikk jobbet litt før det smalt, og deretter har jeg rett og slett vært sengeliggende. Det er kanskje ikke det lureste jeg har gjort, men jeg tok med meg dataen opp i sengen og forsøkte å svare på de fleste av kommentarene da jeg våknet og begynte å komme meg igjen. Så om svarene er noe korte, så vet dere i hvert fall hvorfor 🙂 Migrene har jeg ikke hatt siden i fjor og for noen år tilbake kom det alltid mye hyppigere enn det gjør nå for tiden, så jeg trodde jeg var på vei til å bli kvitt det. Men stress har alltid vært en utløsende faktor, og akkurat i dag har jeg fått vite at kanskje spenning spiller en liten rolle også 😉 Jeg er heldigvis mye bedre nå, men gleder meg allerede til en ny dag i morgen. Det er jo helt håpløst å sove bort så store deler av dagen! Lars-Kristian har bestilt pizza på menyen, så da får min kylling grønnsakscurry heller vente til morgendagens meny 🙂 Håper dere har en fin kveld! 

40 kommentarer

 1. Gratulerer med kolleksjonen 🙂 K de siste dagene har bildene dine vært veldig små og uklare på mobilen… :/

  1. Caroline

   Tusen takk, Sigrid 🙂 Jeg har tatt problemet videre og det skal være løst nå. Så synd at du fortsatt opplever det! For noen hjelper det å oppdatere til siste versjon, har du gjort det? Hvis det fortsatt ikke går, får de fortsette å lete etter en feil 🙂

   Klem!

 2. Ingrid Grace

  Uff å uff migrene er ikke til å spøke med nei. Godt du føler deg noe bedre, men innmari dumt du ble sengeliggende i dag. Så lekre sko! Rett og slett nydelige! Dette lover bra. Gleder meg til å se resten frem i tid. Ha en fin kveld. 🙂

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk Ingrid Grace 🙂 Stor klem!

 3. Så gøy! Jeg skal i bryllup i august, kanskje jeg finner noen sko jeg kan ha på meg der 🙂

  1. Caroline

   Ja, det håper jeg 🙂 Disse sandalene kommer i en helt nydelig, lys farge også 🙂

 4. Alexandra

  Gleder meg masse til å se alle skoene 🙂

  Jeg har hatt migrene hele livet. Etter egen «forsking» på hodet mitt så har jeg kommet frem til at å grue meg, å glede meg veldig og å være svært lei meg utløser deg hos meg.

  Håper du våkner i morgen pigg som bare det og klar for å gripe dagen.

  1. Caroline

   Uff, det er virkelig noe av det verre som finnes :/ Når det er så vondt at du bare vil sove for å bli bedre, men du ikke får sovet fordi det er, nettopp så vondt 🙁 Håper det blir lenge til neste gang, for både din del og min del 🙂

   Klemmer 🙂

 5. Ååååå, jeg sikler etter de skoene!!
  Når får vi se alle skoparene i kolleksjonen? Å når får vi vite når de selges i butikk?

  Håper du kommer til Bianco på Torvbyen i Fredrikstad! Jeg ble så lei meg når jeg ikke hadde muligheten til å hilse på deg når du var der med veskene dine!

  1. Caroline

   Jeg viser frem alle sammen neste uke og de kommer i butikk 3. mars 🙂 Jeg skal på en del events i Oslo denne gangen, tror ikke Fredrikstad står for tur 🙁 Kanskje vi sees i Oslo om du er i nærheten 🙂

   Klemmer!

 6. Wow, Caroline! Hat’s off, altså. Du gjør det igjen! Jeg har fulgt deg siden dine første innlegg, men har sjelden kommentert. Kun observert 🙂 Du har over årene ‘vokst på meg’ og etter hvert blitt en kjempeinspirasjon for meg. Ikke at jeg bryr meg stort om mote, eller noen gang tror jeg kommer til å ønske å skap min egen kolleksjon, men det at du gjør det du vil på tross av hva alle andre sier og mener, er beundringsverdig. Det virker som, uansett motstand, at du bare krommer nakken og går på. En evig duracellkanin. Men man blir kanskje sånn når man får lov til å drive med det man er lidenskapelig opptatt av? Jeg syns du har skapt en blogg det er deilig å klikke seg inn på, hvor på man føler en ‘gjestfrihet’ og varme ikke mange bloggere klarer å skape. Et fint avbrekk i en hektisk student-hverdag, og en påminnelse om at hardt arbeid og stort hjerte alltid lønner seg. Well done you! Jeg er også imponert over din ydmykhet og evne til å innrømme feil og gale beslutninger (f. eks. etter bilderedigeringene). For meg virker det som om du har funnet en gylden balansen mellom å lytte til leserne dine og det å stå på ditt. Fantastisk!
  Vit at du fortjener alt godt som kommer din vei. Du har jobbet for det.
  Du vet det sikkert, men vil også bare minne deg på, at alle de som fyller kommentarfeltene og mail-innboksen din med negativ energi, reflekterer kun sin egen misnøye og utilfredsstilthet. Det har ingenting med deg å gjøre. Ingenting! 🙂
  Fortsett å vær deg selv, du vidunderlige, vakre vesen, og fortsett å gjør det du gjør. Jeg heier på deg!
  Mange varme klemmer, tanker og positiv energi fra Pia.

  1. Caroline

   Kjære Pia! Tusen takk! Tusen takk for denne kommentaren, jeg ble helt rørt da jeg leste den! Du skal vite at jeg setter så stor pris på hvert eneste ord og at jeg er evig takknemlig for at så gode mennesker som deg leser bloggen min! Ønsker deg alt godt og en kjempefin dag <3

   1. Jeg ble også rørt, hehe. Den var så full av godhet – deilig 🙂

 7. Gratulerer!!
  Jeg har et spørsmål. Jeg har problemer med å skjønne meg på løsvipper.
  Hva gjør man før man legger på, hvor lenge holder de seg, må en bruke middel på å få av limet på øyelokkene?
  Hadde vært supert med et innlegg om dette!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Du legger på litt lim som følger med pakken, da holder de hele dagen (punktvipper varer 2-4 dager hvis du ikke bruker mascara). Når du tar de av så vasker du bort limet med sminkefjerner 🙂

 8. Migrene er dessverre noe en har og en må leve med men en kan redusere anfallene ved å eliminere triggere.

 9. På Nelly har de minst 10 par som er nesten helt like som disse du har laget…
  Håper du har laget noen litt mer spennende enn disse da =)
  De er fine altså, mener ikke noe annet, men det finnes jo tusenvis av like..

  1. Caroline

   På Nelly har de sikkert sko som kan minne om «alle» sko som noen gang er produsert :/ Så lenge du ikke lager noe som er helt unikt og fjernt fra mainstream, så finner man garantert noe lignende et annet sted. At noe er likt av utseende basert på et bilde, betyr ikke at skoen er lik 🙂

 10. Gratulerer så mye, Caroline! Du har så god smak og så gode ideer, så jeg gleder meg stort til å se hele kolleksjonen din! 😀

  Klem fra meg!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Klem <3

 11. Ann kristin

  Masse lykke til med kolleksjonen

  1. Caroline

   Tusen takk, Ann Kristin 🙂

 12. For noen lekre sko! så flink du er 🙂 morsomt å se at du får til det du vil, du er en inspirasjon!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 13. Lekre sko, gleder meg til å se resten av din kolleksjon 🙂 Ikke rart du er stolt og med god grunn, må nesten være en ære med eget navn på skoene, wow så utrolig gøy! Noen ganger kan det virke som om migrenen lever sitt eget liv, men i ditt tilfelle her, så var det kanskje at du kunne slippe ut spenning og glede, følelser påvirker migrene er min erfaring. Godt du føler deg bedre, ha en strålende fin dag 🙂 Må bare legge til at problemet med å kommentere er løst, null problem lenger 🙂 Var en periode det rett og slett ikke gikk fra IPaden. Så vet du det siden du skulle ta det videre. Tommel opp 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det er utrolig moro, og jeg er selvfølgelig kjempestolt 🙂

   Så bra at det har løst seg, ønsker ikke at noen skal ha problemer med det tekniske på bloggen :/

 14. Disse skoene var så typisk deg – på en bra måte! Liker at det synes at du har vært med i prosessen, det ser lekkert ut rett og slett. Ønsker deg all lykke til med videre lansering.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 😀

 15. Er det ikke litt gammeldags og bevisstløst i 2016 å fronte en versting på etikk, arbeiderforhold og klima? Hadde forventet mer av dere som er så opptatte av å lese rapporter om alt mulig. Informasjonen om Biancos svin på skogen er lett tilgjengelig. Google is your friend.

 16. Christine

  Flotte sko! Jeg bøyer meg i hatten av alt du klarer å få til, du er virkelig en stor inspirasjonskilde når det kommer til hardt arbeid. Hvis jeg noen gang klarer å bli halvparten så effektiv som deg, skal jeg si meg ganske fornøyd 😉
  Lurer bare på hvor høye disse hælene er? De ser ikke så altfor høye ut og gir håp for en stakkar som er helt elendig på å gå i høye hæler, haha!

  Lykke til med lanseringen av kolleksjonen, jeg heier på deg!! 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk i hvert fall 🙂

   Hælene er 10 cm på denne modellen 🙂

 17. Anna Lisa

  Som jeg gleder meg på dine vegne, dette blir spennende

  1. Caroline

   Så koselig 🙂

 18. La oss håpe at resten av kolleksjonen er hakket mer kreativ enn dette paret, som det finnes tusenvis av fra før!! Dette paret får meg til å tenke «you’re taking the piss»- finnes du ikke mer fantasifull og nytenkende enn som så?Det er jo helt knall for deg, at du får være gjestedesigner for Bianco, men jeg må ærlig talt si at det er nesten litt dårlig gjort fremfor de unge som sitter med flotte og kreative skisser av sko f.eks., og med en designer i magen, men som aldri får en slik mulighet som deg. Og du får muligheten, utelukkende for at du har så mange følgere, har god smak, og dermed er et sikkerstikk for å få solgt og ikke minst gitt Bianco masse PR. Hva om Bianco satte igang en landsomfattende konkurranse for disse kreative sjelene istedet??

  1. Synes verden nå består av bloggere som får lov til alt gjør alt Pga de får alle mulige muligheter reiser jorda rundt og designer en etter en ,alle bloggere har jo designet noe nå.verden er litt noen får alt og noen får ingenting.kjedelig verden. Tenk å være den som får alt og tenk å være den son får ingenting … Just en tanke.

  2. Caroline

   I likhet med veskekolleksjonen så hadde jeg aldri noen intensjon om å lage noe «nytt» og «unikt», men heller skape noe klassisk og tidløst som «alle» kan bruke uansett alder 🙂 Det er mye jeg kunne tenkt meg å gjøre, men det slo jeg fra meg underveis fordi det ville blitt for sært og spesielt.

  3. Syns sånne kommentarer er så latterlige. For det første er ikke alle designere bloggere. Så disse kreative menneskene du prater om, har ingen unnskyldning. Ja, noen har mer flaks en andre, men sånn er livet. Brenner man for noe, og har talent – så må man nesten jobbe for det. Hadde Caroline sagt nei til samarbeidet, betyr ikke det at en ukjent designer hadde blitt valgt uansett.

   Og til sist, men hva å si dette til Bianco istedenfor Caroline …? Ideen er god den, men er jo greit å rette mot de som faktisk kan gjøre noe med det. 🙂

 19. Hei flotte flinke deg 🙂 Gratulerer så mye med ny kolleksjon 🙂 Hva du får til altså!!:-)Superdyktig er du,har i det siste lest en del andre blogger,i tillegg til din selvsagt,og jeg må bare si: Det finnes ikke maken til din,synes den blir bare bedre og bedre jeg <3 Masse lykke til med kolleksjonen,venter spent,da det er på tide med noen nye par sko hehe:-)Ha en flott kveld med dine kjære <3 Klemmer

  1. Caroline

   Tusen takk, Mona 😀 Så utrolig koselig å få slike positive tilbakemelinger! Det gjør dagen min komplett 🙂

   Ha en flott kveld, du også <3

 20. rogaland-dame

  Hei 🙂

  Jeg er en kvinne på 37 år som har hatt migrene siden jeg var 16.
  Har prøvd de aller meste piller ,og kvitta meg med triggerfaktor (sjokolade, kaffe.rødvin)

  Typisk fikk jeg anfall på ferie i solsteika, når jeg skulle avgårde på noe viktig..midt i innskjekkinga på en flyplass.

  Min redning ble botox..( av rent helsemessige grunner, ikke kosmetiske )
  .fikk stikk på «aurasiden» .over øyenbryn og tinning.
  Som en ny verden 🙂

  🙂 ha en fin kveld

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *