lordag_1

Hei til deg! Så har det blitt lørdagskvelden allerede og vi er på vei ut døren for feire bursdagen min med god mat og vin – og det viktigste av alt: gode venner! 

lordag_2

Jeg har fått ryddet alt som måtte ryddes på plass i dag, tre kofferter med klær og toalettsaker setter sine spor og jeg trodde seriøst at jeg aldri skulle bli ferdig. Men det ble jeg! Og en kort treningsøkt rakk jeg også, i tillegg til at jeg fikk sovet ut i dag – så alt i alt har dette vært en helt magisk lørdag og den avslutter jo enda bedre! Ville bare innom for å ønske dere en fin kveld ♥ 

lordag

 

43 thoughts on “birthday celebration”

 1. Gratulerer med dagen som var :) hva er det som har skjedd med bildene dine? Jeg leser bloggen fra iPad, og da blir alle bildene veldig små i forhold til text etc.

  1. Henger meg på denne. Før var bildene store klare og en fryd å logge seg inn og se, mens de nå er små og uklare. Ser at det er flere som sier det samme. Hva har skjedd ? Jeg leser bloggen fra iPad.

    1. Hei Caroline. Kan du hjelpe meg. Jeg løper og trener som deg,og koser meg med d. Plutselig har jeg fått vondt i lysken og nedover på innsiden av låret. D jeg lurer på er,at jeg husker at du hadde noen smerter. Og at du måtte holde deg borte fra løping i lang tid. Hva var d for noe? Er så redd for at d er noe mer enn gangsperre. Beundrer deg for at du orker å lese og forhåpentligvis svare. Takk for at du er den du er

    2. Jeg hadde samme problemet men etter at du foreslog oppdatering så gikk jeg inn på innstillingerne på iPaden og såg at det var kommet en ny versjon av ios som måtte oppdateres, etter det så blev bildene store og klare igjen :)

 2. Min IPad er oppdatert. Det er vel ikke alltid noe galt med lesernes enhet. Feilen kan ligge hos deg også faktisk. Det kan ikke være tilfeldig at mange opplever det. Hvorfor kan fu ikke sjekke om feilen ligger hos deg? Eller opplever du dette som kritikk også?

  1. Hei Siri!

   Selvsagt kan feilen være i min ende, men det er jo uansett i kombinasjon med brukeren i og med at det ikke gjelder alle. Når vi leter etter slike feil så sjekker vi alle mulige nettlesere o.l, og da hjelper det oss å finne ut om problemet kun gjelder én enhet og/eller om det er andre fellestrekk. Hvis vi bare skal lete i vår ende vil vi lete i blinde :/

   1. Det samme gjelder her også! Var helt sikker på at det kun gjaldt meg så har liksom ikke tatt det opp, men “godt” å se at ikke bare problemet ligger hos meg! Jeg bruker også IPad og helt ut av det blå (eller samtidig som du byttet til United..?) så ble bildene kjempe små og kjempe dårlig kvalitet… :(

    1. Jeg kan tro at det er noe med United sin plattform, for det samme skjer med meg når jeg leser andre blogger med United influencers (Anna Rasmussen).

  2. Har du en dårlig dag Siri? Eller er du bare en av de som får det litt bedre av å slenge spydigheter til andre gjennom et kommentarfelt? Hvor skrev Caroline at det alltid er lesernes enheter det er noe galt med? Og hvordan kan du lese at Caroline tar spørsmålet ditt som kritikk?
   Kom deg ut i sola, pust med magen, smil til en fremmed og ta deg en bolle!

   Ha en super dag Caroline, og gratulerer med dagen som var :)

  1. Hos meg er alle bildene like som før du skiftet platform. Store. Klare og i LK kvalitet.Jeg bruker en Samsung mobil. Ipad. Mac og stasjonær pc. Bruker Chrome og Firefox.

  1. ….hvis ikke kommer skopolitiet og tar deg?

   Trodde det var skofrihet her til lands,men mulig det har kommet noen lovendringer etter at Erna tok over.

   Godt du sa i fra,Anne!
   ;)

   1. Det er vanlig etikette at menn ikke skal bruke brune sko etter kl. 18.00. LK er alltid velkledd så litt overrasket at hadde brune sko på seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blogglistenhits