Tipper du får deg en god overraskelse når du leser denne bloggposten, jenta mi <3  Det er baksiden ved å gi meg log in til bloggen din ;)

bursdag 321

28. januar, for 29 år siden, kom du til verden! En dag jeg for alltid vil være takknemlig for :) Vi er gift, vi er samboere, vi er kjærester, vi er bestevenner. Vi er alt ! Men ikke minst, vi er et team! Ingen kan knekke oss, og ingen kan splitte oss! Jeg savner deg og Nelia utrolig mye her nede i Spania! Dagene går alt for sakte :O Heldigvis er det ikke mer enn én dag før vi sees igjen :D Jeg elsker deg utrolig mye, og gleder meg så alt for mye til å se dere igjen! Elsker deg over alt på jord, hilsen Lars-Kristian <3

118 thoughts on “Happy birthday, sweetie <3”

 1. Gratulerer masse med dagen Caroline :) Jeg synes bloggen din er helt fantastisk, takk for at du skaper et sårt tiltrengt pusterom i hverdagen min. Håper dagen din har vært fylt med kos :0)

 2. Hurra for deg som fyller din dag, ja deg vil vi gratulere!

  Gratulerer så mye med åremålsdagen, flotte du! Ønsker deg alt tenkelig bra og godt. Stor bursdagsklem :)

 3. Gratulerer så mye med dagen din idag, Caroline <3 Håper bursdagen din er fin! På snapchat så det ihvertfall ut til at dagen din startet veldig bra – Nelia er den skjønneste <3

 4. Hei Caroline og gratulerer så mye med dagen:) Jeg har lest bloggen din et par år nå. Får jeg spørre: Er det koselig å bo i Skien? Er det der dere bor? Fordi jeg tenker å søke sommerjobb der og har ingen jeg kjenner godt i den byen : / Kan du skrive om deT? eventuelt bare svare meg her inne :) tusen takk, og jeg skjønner om det blir stress… beklager :) klem :)

 5. Gratulerer så mye med dagen Caroline! Håper du har kost deg masse i dag, for det fortjener du. Hver gang jeg klikker inn på bloggen din(flere ganger daglig), er det automatisk noe som får meg til å smile. Det hender at det er noen ganger jeg er litt uenig, men sånn er det jo med alle. Det er ikke alltid man kan være enig med hverandre i alt, og det skal være greit.
  Stå på, du er flink!! :)

 6. Hipp hurra og gratulerer med dagen, fine Caroline! Håper dagen har vært fantastisk. Tusen takk for all inspirasjon i hverdagen! Bursdagsklem

 7. Gratulerer så mye med dagen, vakreste Caroline! Tenk at du er 29 år gammel. Husker jeg leste bloggen din når du fylte 23 år. helt sykt hvor fort tiden flyr..

  Store klemmer til deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *