Skagen møter Beatles

___________________________________________________________________________________________________________

For en fin dag dette har  vært! Er så sår i stumpen etter mange timer på setet, så jeg kjenner at dersom vi skal på Tour de France-sykkelturferie i fremtiden trenger jeg å trene meg opp, haha! Vi har vært og sett den tilsandede kirke, gamle Skagen og vært en tur innom Mikrobryggeriet, litt til ære for Lars-Kristian som hadde kost seg gløgg der. Og så spilte de The Beatles, live minikonsert *heaven* Var også en tur i sentrum, og det er jo så koselig der! Fant ingen barnebutikk i dag, men fant en by Marlene Birger-butikk samt en Green Gate-butikk som jeg var et hårstrå fra å gå bananas i. Har jo nettopp handlet nytt Green Gate, så jeg klarte å holde meg unna, selv om jeg angrer litt på at ikke kjøkkenstol-putene ble mine *hmmmm* Fant også et par kjempefine bukser fra by Malene Birger som jeg har jaktet etter lenge, så DE ble mine! Uansett. Vi kom nettopp tilbakepå hotellet og har faktisk vært ute siden klokken 11. Jeg viser dere bilder fra dagen i morgen tidlig, nå må jeg komme meg i dusjen, snart er det middag på Kokkenes :-)

___________________________________________________________________________________________________________

Ha en fantastisk kveld ♥  

28 kommentarer

 1. Looks like you had a fantastic tour! Today I was on a bike tour, too, but here in our mountains :)

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Seems you had a great time!:) The photos are great! Have a nice evening and enjoy the dinner!!

 3. Elisabeth

  Fantastiske bilder :) høres herlig ut! :) kos dere masse! :) tips: ta en tur innom «bolcheriet», utrolig gode drops!! du kan også få se på når de lager drops,pluss at du får en varm smaksprøve etterpå…anbefales!! :)

 4. vildegard

  Det er så koslig å se at dere er sånn en fin og sammesveiset gjeng! Denne turen blir vel litt som i gamle dager da det bare var dere 4? :)

  Beklager min uvitenhet … men hvor på kartet er egentlig Skagen?
  Jeg har vært veldig mye i Danmark med familien min, men nå er det lenge siden, og jeg kan ikke helt plassere det på kartet …

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det virkelig :)

   Skagen ligger heeelt på enden av Danmark, helt nord :)

   1. Bimbo-Bambi

    Nå svarte du dårlig Caroline, mange av oss her som elsker bloggen din som ikke vet om hvor Nord er, er det opp eller ned på kartet?

   2. Fotballfrue

    Kan jo faktisk ikke svare noe bedre enn det :/

 5. åh! Helt hekta på Beatles for tiden, jeg kom akkurat fra New York hvor jeg så musikalen «Let it be», kun Beatles sanger… skikkelig herlig!

  masse fine bilder fra turen deres! Gleder meg til å se mer.

  Sjekk gjerne bildene på bloggen min:

  http://www.mydirtysho.es

 6. I love your blog and I am a true fan :) I look every day, come to me before I start … finally made ​​up my mind and started a personal blog :) will be a pleasure for me :) my blog http://onlymyfashionstyle.blogspot.com/

 7. Ser ut som dere koser dere. Jeg ble fridd til i solnedgangen utenfor Mårup kirke i fjor sommer…i stiv kuling med jordbær og champagne! HjerteSukk!! <3

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig :)

 8. Så utrulig herlige farver på jakka di, er det den nye fra Kari Traa? Så koselige bilder av Skagen, fikk skikkelig lyst på sykkel ferie i Danmark til sommeren ;)

  1. Fotballfrue

   Det er en boblevest fra J.O.T, men genseren er den nye oransje og rosa fra Kari Traa, så fin!

 9. Andrine Vedvik

  Hei :) Vil bare si at jeg ELSKER bloggen din, og må inn på hver dag!!!
  Vil bare benytte anledningen til å gi deg et godt tips når det gjelder Skagen (var der nemlig forrige sommer med familien).
  Dere må reise helt nord i Danmark, så langt så mulig, og så tar dere en liten buss som heter «Sandormen» til det ytterste punktet (går ann å gå også, men det er ganske mange km). Helt ytterst møtes 2 hav, så hvis du står med føttene spredt ut i, står du med en fot i hvert hav :) Det var ganske rart å tenke på egentlig når vi stod der…Er ikke så mange plasser i verden det går ann ! Ha en fortsatt god ferie ♥ Hvor lenge skulle dere være der forresten? Hilsen Andrine

  1. Fotballfrue

   Der var vi den første dagen, på fredag, har lagt ut bilder :) Vi reiser hjem i dag :)

 10. Elisabeth

  «The Beatles, live minikonsert» du er klar over at de ikke har spilt sammen siden 1969, og at de ble oppløst i 1970? Forøvrig er 50% av gruppen døde, det være John Lennon og George Harrison. Jeg lurer derfor på hvordan du har sett dem? Gjennoppstår de døde i Skagen da eller? Hvem skal du se i morgen? Elvis Presley eller Amy Winehouse?

  1. Fotballfrue

   Som jeg har nevnt flere ganger før er jeg stor fan av The Beatles, og jeg regner med at du forstår at dette var et coverband? Haha, at det går an :p Nei, jeg trodde de holdt koken forsatt jeg. .

   1. Denne kommentaren fra «Elisabeth» var bare slem… Det går faktisk an å ta opp ting på en FIN måte… Synes du tar stygge kommentarer veldig fint Caroline :) Håper du har hatt det helt supert på Skagen! Ha en fin dag videre :-)

   2. Marita

    Nå tisset jeg nesten på meg, jeg lo sånn!! Gratulerer så mye med århundrets kommentar!! Av alle de idiotiske, usaklige kommentarene Caroline ufortjent får, så tar denne fullstendig kaken!! At folk ikke har bedre ting å gjøre på… Håper du i likhet med meg fikk deg en god latter nå, skjønne søte Caroline :-)

   3. Hahaha! Jøss! Noen virker som er så ute etter å ta deg, at de bare leser gjennom teksten din uten filter! Må jo være litt underholdning også, når man får sånne komentarer!

   4. Elisabeth

    Regner med du forsto at dette var ment ironisk? Var ment som en kommentar til at du kunne ha uttrykt deg klarere, da det var uklart om det faktisk var et coverband eller et livealbum, snakket med et par andre som også syntes det var noe uklart. Noe jeg var merket flere ganger er at når du kommenterer tilbake kan du av og til virke litt småfrekk eller oppgitt, vet ikke om det er med vilje eller ei, men her kunne du ha spart deg for «at det går an». Ellers må du ha en fin søndag og en rolig reise hjem til Norge igjen :)

   5. Fotballfrue

    Da har vi i så fall uttrykt oss ganske så uklart begge to, for jeg ser ingen snev av ironi i kommentaren din :) Å bli oppgitt er en menneskerett, det er jo helt utrolig hva folk pirker på. Frekk har jeg ikke vært :)

   6. Den kommentaren fremstod vel mer som sarkastisk enn ironisk, Elisabeth. Tror de fleste oppfattet det slik. Neste gang kan du jo prøve en mer hyggelig vinkling? Eller bare skrive rett ut at det var tvetydig?

    Syntes ikke det merkelig at Caroline la til «at det går an..», slik din kommentar fremstod. Må være slitsomt at folk hele tiden skal henge seg opp i småting/ta henne for noe. Det var vel underforstått at alle vet at The Beatles er oppløst ;)

    Syntes du bør lese den første kommentaren din en gang til, før de beskylder andre for å svare frekt/være oppgitt. Er jo nettopp slik du fremsto selv..

  2. Altså, jeg må bare le! Hvorfor så sarkastisk? :O

 11. Veldig fin blogg du har :)
  Inspirasjonskilde er du virkelig :)
  Det eg lurte på var, kor har du kjøpt
  den boblevesten du har på deg på det
  øverste bilde? :)

  1. Fotballfrue

   Den fikk jeg tilsendt for et par år siden, merket er J.O.T :)

 12. Mathilde

  Hei:) jeg lurte på om du ville ta bilder eller lage en video av huset deres ?:) det er så utrolig fint og kunne gjerne tenke meg litt inspirasjon :)

 13. Hvor er joggeskoene fra? (På det første bilde)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *