Kokostopper med smak av påske

God morgen ♥

Her er dagen godt i gang, jeg har svingt meg på kjøkkenet i morgentimene og laget kokostopper med smak av påske uten sukker og mel :-) Disse er veldig enkle og er egentlig gjort på noen minutter, perfekt munnull til kaffekoppen akkurat i disse dager, sånn for å komme i påskestemning.

For å lage trenger du ♥ 50 gram smør ♥ 2 egg ♥ 200 gram tørket kokos ♥ 2 ts. økologisk vaniljepulver ♥ 1/2 appelsin ♥ 100 gram mørk sjokolade

Ovnen skal varmes til 175 grader. Smelt smøret og tilsett kokos, egg og vaniljepulver. Riv skallet av en halv appelsin til blandingen og skvis også saften av den halve appelsinen over. Bland godt og form til kokostopper på et bakepapir.

Dette kan være litt vanskelig, men jeg fikk det til etter et par feil og jeg har aldri gjort det før! Stek toppene midt i ovnen i ca. 17 minutter og la dem hvile etter steketiden i rundt 20 minutter. Smelt sjokolade og dypp bunnen på toppene nedi. Settes på bakepapir og inn i kjøleskapet i rundt 15 minutter, så er de klare :-)

Har du fri akkurat nå? Lag disse! Nå skal jeg snøre på meg joggeskoene og gjennomføre dagens treningsøkt :-) Ønsker dere en strålende dag enten i bakken, inne foran peisen eller på jobb ♥

68 kommentarer

 1. Marita Ø

  Åherregud, nam! Ser og høres veldig godt ut :D Ha en deilig treningsøkt :) Jeg er straks klar for en tur ute selv, med ei venninne, så her blir det skravletur i sola! Hihi :)

  1. Fotballfrue

   Nyt solen og skravlingen :D

   Klemmer :)

 2. Slike lagde jeg med mamma når jeg var liten. Men vi hadde eggehvitter i også? Raske og enkle, ting på to-do-listen er notert. Men først jobbe, besøke mamma og shoppe!

  1. Fotballfrue

   Du bruker hele egget :)

   Ha en strålende dag :)

 3. Nam! De så gode :D

 4. The Fashion Panda

  Mmmm Looks delicious!
  http://thefashionpandacrew.blogspot.be/

 5. Thanks for simple and great recipes! Tasty fotos!

 6. Birgitte

  God morgen :)
  Kan det brukes vanlig kokus og vaniljesukker i stedenfor tørket kokus og vaniljepulver?
  Og et annet spørsmål ;) Er blitt glad i en kopp kaffe på morgenkvisten, men gidder ikke å sette på trakteren bare til meg selv. Såg i 4-stjerners middag at du hadde en kjekk liten kaffemaskin. Er du fornøyd med den, og hvilket merke er det?
  Birgitte:)

  1. Fotballfrue

   Litt usikker på hva du mener med vanlig kokos? :/ Du kan helt sikkert bruke vaniljesukker om du vil det, men når det gjelder kokos anbefaler jeg tørket :) Vi har to maskiner fra dolce gusto og en fra nespresso, liker alle tre like godt, egentlig :) Kapslene fra dolce gusto er lettere å få tak i :)

   Klem!

   1. Hva slags Nespresso-maskin har dere?

   2. Fotballfrue

    Godt spm., det husker jeg ikke :/ Men det er en av de helt første :)

  2. Jeg lagde disse i dag, og jeg brukte vanlig vaniljesukker, og «vanlig» kokos, som faktisk er tørket kokos :)

 7. Dette så veldig godt og passelig enkelt ut :)

 8. Kom i litt påskestemning her jeg satt :D
  Forresten, kan jeg spørre hvor den fine koppen er fra?
  Håper på svar!

 9. Karianne

  Hvor er påskeeggene fra? Utrolig nydelige :D

 10. Kan ikke du skrive et innlegg om serier du ser på / anbefaler / ønsker å se!

  God påske! :-)

 11. Josefine

  Kjære fine Caroline!
  Vil starte med å si at jeg jeg beundrer deg så utrolig mye! Du er så vakker på så mange måter at jeg blir helt målløs.
  Jeg lurer på om du vet at det finnes «fitspiration» sider på tumblr og instagram som poster inspirerende bilder av flotte kropper og sunne oppskrifter, og det er ikke sjeldent det dukker opp bilder av deg og måltidene dine med rundt 2000 (!) reposter og likes! Vil bare minne deg på at du er en stor inspirasjon for mange jenter rundt i verden, mange fler enn du vet om, og fler enn de som leser bloggen:-)
  Ønsker deg og dine en riktig god påske!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, skjønne du <3

   God påske :) <3

 12. Caroline

  ÅH! Hvor er de påskeeggene fra? :)

 13. Hei! Jeg bare lurte på om du har trukket vinneren av luke 24? Har jeg evt gått glipp av det? Setter pris på svar, elsker bloggen din forresten<3

 14. hærlige du :)
  ville bare si at jeg har aldri vært noen løpejente, men har blitt så inspirert av deg :))
  i går tok jeg min 1 løpeøkt!!! :) 10 km på 58 min-løp jevnt, men kunne nok hadd litt mer speed :) d
  vil bare si TAKK -nå kan jeg ta meg en treningsøkt når jeg vil- ikke kun når det er timer på senter ;)
  (de 3 første km var tung -men så kom j inn i en «modus» og bare løp)

  god påske til deg og dine :))

  1. Fotballfrue

   Flinke deg! Veldig bra jobba :)

 15. Malin Tollefsen

  Hei!Jeg lurte på hvor du har kjøpt de pene kjolene dine med glitter og paljetter?:)

  1. Fotballfrue

   De du tenker på er sikkert fra Sherri Hill :)

 16. Ser kjempegodt ut! De skal jeg lage, men siden jeg elsker appelsinsmak, så skal jeg bruke økologisk mørk sjokolade med appelsin til å dyppe dem i :)
  Ha en strålende dag!

 17. Åå, vann i munnen! Elsker alt som smaker og lukter kokos :D Men jeg er ikke såå glad i appelsin (annet enn å spise den som den er), kan man sløyfe det? Ønsker dere en fantastisk påske, Caroline! Klem

  1. Fotballfrue

   Kan fint sløyfes :D

   Klem!

 18. Kristina

  Ville bare ønske deg en riktig god påske Caroline =) Nyt dagen sammen med mann og hunder =)

  1. Fotballfrue

   Goood påske <3

 19. De så gode ut! Likte dekorfatet ditt utrolig godt, og det ga virkelig påskestemning. Du er så flink til å få den rette stemningen til høytider og ikke minst ser det ut som du har et utrolig koselig og fint hjem, der alt er på stell! GOD PÅSKE, Caroline :-)

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du synes det, tusen takk, fine du! :)

   Klemmer :)

 20. Mmmm nam nam, de så skikkelig gode ut Caroline. Åh, så nydelig kopp! Hvor fant du den? Love it! ♥

  Ha en fin treningsøkt søta! :)

  God Påske!

  *klem*

  1. Fotballfrue

   Koppen er fra Miss Etoille :)

   Klemmer!

 21. Så fint påskepynt? Husker du hvor du har kjøpt det? Drømte om deg i natt og i drømmen hadde dere egentlig en sønn på seks som dere hold skjult for å skjerme han for media. Haha sånn går det når bloggen din er det siste man leser før man sovner. Ha flotters påske videre!

  1. Fotballfrue

   Det meste er fra Mester Grønn :) Haha, gøy at jeg besøkte drømmen din :) Jeg har ingen skjult sønn, altså ;)

   Klem!

 22. Takk for du deler:-) Er det noen oppskrifter du deler i boken din.Har sett etter boken,men jeg har nok ikke vært på de rette stedene:-) god Påske:-)

 23. Kom hjem fra trening og måtte bare prøve å lage disse, og de smaker jo så godt! Koser meg med en til kaffen nå! Takk for tipset :) Ha en fortsatt strålende dag

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? :) Bare hyggelig!

   Klem :)

 24. Åh nam, de så skikkelig gode ut! Takk for oppskrift :)

 25. mmmmh that looks super yummi and suuuper easy :D :D :D

 26. Jeg så nettopp den episoden med «typen til» der du var med! ( Ja, litt treig, i en hektisk hverdag.. ) Og jeg fikk et helt annet inntrykk av deg! Jeg har vært innpå bloggen din sånn litt her og litt der, og egentlig ikke lest innleggene men sett på bildene av deg og slike ting! Men når jeg så den episoden tok jeg meg tid til å lese litt, noe jeg er glad for! Du er jo skikkelig jordnær og flink og rutinert virker det som! SÅ ryddig du hadde det, og du alltid har det, hvordan klarer du det? Jeg vil også ha litt støv på hjernen! Hehe.. Men jeg har virkelig gått glipp av mye, har prøvd noen av oppskriftene dine også, og de er jo kjempe gode!

  Du er blitt min faste blogg nå! Du ser helt fantastisk ut, og er så smilende og glad! Hvordan klarer du det? Jeg er ofte sur og gretten, og er veldig dårlig til å finne på ting, både alene og med kjæresten.

  Er helt fasinert over deg jeg! FOR EN UTSTRÅLING! Håper du får en kjempe fin dag!
  Og vil gjerne se litt tips hva en kan finne på med kjæresten, og hvordan bevare kjærligheten da! :-)

  Klem! :-)

  1. Fotballfrue

   Nei, jøss! Tusen takk for så fantastiske ord, jeg blir helt målløs her jeg sitter :O Veldig glad for at du liker bloggen min, tusen takk for det :)

   Dette med å ha det ryddig har nok bare noe med hvordan jeg er som person. Vi er jo forskjellige og jeg kan bli irritert og stresset om det ikke er ryddig rundt meg, så det trenger ikke baare være en god egenskap ;) Når det er sagt aksepterer jeg andres måte å ha det på, kommer jeg til et hjem eller en plass som ikke er ryddig slik som jeg er vant med, slår jeg meg til ro med det. Følte bare jeg måtte få frem det også, så jeg ikke virker helt gal :p

   Jeg tror energien min kommer av at jeg trener regelmessig, også har jeg det veldig bra, så jeg har egentlig ingen grunn til å ikke smile :) Men jeg opplever dårlige dager som alle andre jeg også, det er bare få av dem (heldigvis) :) Fokuser på alt det fine rundt deg, hvor heldig du er som bor i Norge og kan spise deg mett hver dag :) Bare det er jo til å smile av!

   Håper du vil fortsette å henge med :) God påske!

   Klemmer!

 27. Michelle

  Nam, ser kjempe godt ut! :)

 28. Har du noen tips til sunne alternativer man kan ha i påskeegget? :)

  1. Fotballfrue

   Ja, disse :D Og her har jeg en del oppskrifter: http://fotballfrue.no/?s=p%C3%A5skesnacks

 29. Hei! Har et spørsmål til Lars-Kristian: kan du ta master i klinisk ernæring etter fullførte nettstudier på ernæringsfysiologi? Eller vil man da mangle noe praksis? :-/

  1. Foreløpig kan du ikke gjøre dette, men jeg vet at man jobber med å få det til :) Det finnes andre masterutdanninger man kan ta. Har også hørt noen rykter om at man kan studere klinisk i Danmark.

 30. Jeg regner med at du får høre dette hver dag, men du er så utrolig vakker både på innsiden og utsiden! Jeg har vært fast leser av bloggen din i snart 3 år og føler at jeg på en måte «kjenner deg», hahha. Det er så gøy å følge med på hverdagen din og livet ditt, takk for at vi får bli med!
  Gikk igjennom antreksbildene dine og gud… så utrolig fin stil du har! Alt er så detaljert og planlagt, uansett hva det er. Ikke glem at mange misunner deg og alle klærne og skoene dine ;)

  Jeg gleder meg så mye til dere en dag får barn (hvis du fortsatt blogger da). Den ungen… jeg kan bare se det for meg, h*n kommer til å bli en av de søteste babyene. Og jeg håper ungen vet hvor heldig h*n er som har deg som mor (spesielt) og Lars-Kristian som far. Du kommer til å bli en fantastisk mor<3 Jeg klarer bare ikke å vente til å se hvordan rommet kommer til å bli, alle de tingene du kommer til å kjøpe osv. Føler meg nesten som en stalker som ikke en gang har møtt deg og snakker slik, hehe.

  Jeg blir så glad av bloggen din og deg, og jeg vet at mange andre også blir det. Ha en fin dag videre, vakre! :)

  1. Fotballfrue

   Nei, så herlig du er! Tusen takk for fantastiske ord <3 Ønsker deg en deilig påske med deg og dine <3

 31. Congrats, they are so yummy^^ I’d love to taste them, look too delicious!:) Kisses Caroline!

 32. Kathrine

  Lekre kopper!

 33. De så veldig gode ut :)

 34. Lizbeth Osnes

  Åhh, det hørtes fryktelig fristende ut! Skal så absolutt prøve meg på det snart ja :)

  ♥ Lizbethosnes.com

 35. Åååh, de så helt fantastisk gode ut! Skal prøves ut en dag. Jeg var forresten på Mormors Café i Gamlebyen i dag og ble servert av søsteren din, dere er likere enn jeg har trodd ut fra bilder tidligere. Like nydelige begge to :) Det er faktisk første gang jeg har vært på Mormors, selv om jeg har bodd i Fredrikstad nesten hele livet, men jeg skal absolutt tilbake, for det var så koselig der! Håper du får en fin påske :)

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre :) Storesøster er den vakreste jeg vet, så nå ble jeg glad :)

   Klem og god påske <3

 36. Anne-Grethe

  Hei Caroline! Jeg følger bloggen din daglig og jeg blir rett og slett inspirert av treninga du gjør, det gjør at jeg ikke gir opp trening:-) trener 3x i uka de siste ukene etter jeg startet for alvorlig etter nyttår. Jeg lurte på om du kunne følge meg på Instagram? Min brukernavn der er: bojaworld80 :-) god påske til deg og dine:-)

  Mvh
  Anne-Grethe.

  PS: Hugo og Ronaldo er jammen meg nydelig husdyrene dere har:-)

  1. Fotballfrue

   Flinke du :D Good påske!

 37. Vil anbefale alle disse herlige, akkurat passe søte små toppene! Jeg har fått fullstendig avsmak på sukrin, stevia, mandelmel og ting som passer i et lavkarbo kosthold etter at jeg ble gravid. så dette var herlige greier<3 takk for oppskriften! Gleder meg til oppskrift-onsdag i morgen:-D klem!

 38. Takk for tips, de skal jeg prøve! :) Veldig koselig pyntet fat! :)

 39. Kokostoppen smakte veldig godt etter en natt i kjøleskapet :) Jeg ble inspirert til å bake i går, men er ikke så flink på kjøkkenet. Brødet satt litt fast i formen (ja, jeg smurte godt, kanskje jeg må ha nye former) og skorpen falt av noen steder…Tips for å beholde brødet i én del? Ellers må jeg si at det smakte SUPERgodt :D

  Ha en riktig fin påske!

  1. Fotballfrue

   Hmm. smurte du formen skikkelig på forhånd? Og brukte du stavmikser eller lignende for å røre ut klumpene i cottage cheesen? Det kan kanskje hjelpe? :)

   1. Sintus

    Aha :) Røre ut klumpene i cottage cheesen var jo et godt tips ;) Og jeg har kjøpt NY brødform, har aldri fått til noe som helst i de gamle…kan jo prøve å skylde på dem og ikke på kokken… haha… Du har en utrolig fin blogg, forresten :)

 40. Hei!

  Kan man bruke vanlig vaniljepulver? Og tar du hele skallet fra en halv appelsin og rasper oppi? I såfall kan man bare ta saften fra en halv appelsin i stedet?

  1. Fotballfrue

   vaniljepulver og vaniljesukker er to forskjellige ting, om det er det du tenker på? Vaniljepulver er vaniljepulver, trenger ikke være økologisk :) Du kan godt droppe skall om du vil :)

 41. Mente vaniljepulver, som ikke er økologisk:) Oki da prøver jeg å droppe skallet:))

  Ps:Elsker bloggen din<3 Er faktisk første gangen jeg har skrevet noe her, og har lest bloggen din siden du skulle gifte deg:)) Du er en stoor inspirasjon for meg! Er det dager jeg ikke har noe motivasjon til trening og kosthold hjelper det og lese bloggen din!
  Har aldri likt og lage mat, men det gjør jeg nå! Takk!

  Klemmer

 42. Jeg savner dessert-oppskrifter uten egg! Er sikkert andre enn meg med allergi blant dine lesere :-)

  God påske til dere begge <3

 43. Laget disse i kveld til meg og sønnen min; stor suksess. Takk for oppskriften!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *