Denne høstens skomote er veldig variert, og du skal du pryde føttene dine med både sneakers, grunge- og westerninspirert fottøy, eller de klassiske variantene av boots. Jeg har nettopp skaffet meg et par sneakers med innebygget såle, veldig Isabel Marant-inspirert, som disse på Kate Bosworth. Mine er fra Bubbleroom, grå og beige. Det finnes mange rimelige varianter der ute, her er et knippe:

1. Have2Have 2. Have2Have 3. Have2Have 4. Jeffrey Campbell 5. Shoe Biz

Rocka boots kommer i flere varianter denne sesongen, både lave ala Chloé og de som har litt høyere skaft. Utvalget er stort, her er noen av mine favoritter:

1. Have2Have 2. Jeffrey Campbell 3. Have2Have 4.Have2Have  5. Jeffrey Campbell  6. PrimeBoots 7. Jeffrey Campbell 8. Jeffrey Campbell 

Gå gjerne for noen westerinspirerte boots ala Isabel Marant også, eller de mer enkle og klassiske:

1. Zara 2. Zara 3. Nelly.com 4. Friis&Co 5. Zara 6. Asos.com 7. Carvela 8. Asos.com 

Håper dette var til inspirasjon :-)

 Nelly- og asoslenkene er annonselenker 

34 thoughts on “Høstens skomote”

   1. ok : ) I was too late. No matter. You look good in everything!
    Really like your Blog even though I do not understand your language. Just look at your nice pictures. Maybe you could build in a translate button?!
    Regards from Frankfurt/Germany …where a lot of footbalers wifes life in my neighborhood

 1. Så masse fint! Jeg synes skoene denne høsten er så fine! Det er faktisk VANSKELIG å gå i en skobutikk uten å finne noe man så gjerne vil ta med hjem. . I går klarte jeg ikke dy meg, det ble noen boots-inspirerte vintersko. Eller, de var fôret, men utenpå var det skinn. Sinnsykt kule! Formen lignet faktisk litt på UGGS, men disse er mye mer rocka:-D fornøyd jente! Tipper at det ikke er siste paret i år, hihi:)

 2. Det var et flott utvalg, men ikke helt min stil. Prøvde og tenke ut hva slags høstsko jeg liker best, siden ingen av disse gruppene passet til min stil. Jeg er vel mest glad i sorte skoletter, uten for høy hel, uten for mye fint på :) Kanskje jeg er litt kjedelig av meg!? hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *