Tenkte å tipse dere om en konkurranse DNB har gående i disse dager, hvor du kan vinne egenkapital til din første bolig. I og med at mange av dere er i samme aldersgruppe som meg, regner jeg med at dere også ønsker å kjøpe egen bolig om ikke altfor lenge, hus eller leilighet.

DNB vet at det er vanskelig for førstegangskjøpere å komme inn på boligmarkedet, og at det for mange er manglende egenkapital som er den største utfordringen. Derfor har de laget en konkurranse på facebook, som er veldig enkel og grei: Alt du skal gjøre er å skrape et DNB-kort med musepekeren.

Bak disse kortene skjuler det seg flere premier på 1.000 kr til egenkapital (BSU sparing). Alle som deltar får tre digitale skrapelodd hver dag.

Konkurransen finner du her. 

Sjekk også ut SUB (spesialenheten for unge boligkjøpere) på facebook. Dette er et team DNB har satt sammen, og består av 10 spesialrågivere som skal hjelpe unge førstegangskjøpere med boligkjøp. På deres facebooksider svarer de direkte på alt du måtte lure på, som sparetips, finansieringsbevis, gjennomgang av prospekter eller rådgivning knyttet til visninger og budrunder. Du kan til og med snakke med SUB når du er på boligvisning!

Lykke til med konkurransen, med sparingen og med ditt første boligkjøp ♥

annonse 

9 thoughts on “Vinn egenkapital til din første bolig”

 1. Heysa, jeg er fra Danmark, så jeg håber du kan forstå hvad jeg skriver ;) i looove you blog!
  den skørt du havde på i forrige indlæg, kan du sende et link til den side du har købt den på? eller på mærket?
  kan se nogle andre har spurgt om det samme, men du siger det står i overskriften “kcik off” forstår jeg ikke helt :)
  tak! mvh

 2. Virker som om man må registrere en boligsparingskonto hos dem. Likte ikke det helt :) Man velger jo bank etter hvem/hva som er best for våre forutsetninger, ikke … etter hvor mange penger man kan vinne :P Hvis jeg forstod rett virker det litt useriøst? :) Kan være jeg mistolket nå!

  1. Du har rett i det første, men useriøst er det absolutt ikke :)

   SUB gjør jo at DnB Fremstår som veldig seriøse spør du meg.

   – C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *