God morgen ♥

Nå sitter jeg og halvsover foran dataskjermen, jeg fikk jo aldri sovet i går kveld. Jeg er litt rart skrudd sammen når det kommer til akkurat det å sove alene, den første natten er liksom så. . ubehagelig. Uansett, opp måtte jeg, og nå sitter jeg altså her og venter på forlagssjef Jan, før vi reiser til P3.

Over til konkurransen: Jeg tenkte det var på tide å dele ut boken min til to fine lesere, i tillegg til billetter til bokbadet som skal foregå den 24. mars. På bokbadet kommer blant andre Norges fremste kostholdseksperter, Kenn Hallstensen, for å holde foredrag og gi kostholds- og treningstips. Lars-Kristian er der for å fortelle litt om sine erfaringer i forhold til LCHF og fotball, også blir det selvfølgelig boksignering og boksalg. Du kan lese mer  om eventet her, i tillegg til å bestille billett om du vil det. 

Boken kan selvfølgelig forhåndsbestilles her hos Lille Måne. Alle som forhåndsbestiller får Den Lille Klemmeboken med på kjøpet. Den er så nydelig, her står blant annet hvordan du utfører gruppeklem, front-mot-bak-klem og “gjett hvem” klem. Haha :D

Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar. Jeg trekker altså to som vinner boken, og to som vinner billetter til bokbadet. Masse lykke til ♥

Ps. Trekker snart vinneren av Celine Engelstad-konkurransen veldig snart også!

2,078 thoughts on “Konkurranse: Vinn bok & billetter til bokbad”

 1. Jeg har fulgt bloggen din kjempelenge nå! Du er en kjempegod blogger!!
  Å boken din. Den ser helt fantastisk ut!!
  Håper jeg vinner da.
  Hilsen Kristin J.B

 2. Gratulerer med nyprintet bok, den ser veldig flott ut :) Boklansering kan jeg uansett ikke være med på, men slenger meg på og prøver lykken om å vinne et eksemplar av boken!

 3. Ser på antall kommentarer at sjansene er minimale, men er jo verdt et forsøk :) Kunne godt tenkt meg å lest denne boken og endelig få oppskriftene på alt det fristende du har lagt ut her den siste tiden :)

 4. Hadde vært utrolig morsomt å vinne. Virker som du har arbeidet hardt i det siste, så gleder meg til å se resultatet. God helg :)

 5. Hei, Caroline! Jeg har lest bloggen din en stund, og den er den bloggen jeg klikker meg først inn på. Jeg har veldig lyst til å lese boka di. Lykke til med salget! klem Elisabeth

 6. Hei, jeg ønsker veldig gjerne å bli med i trekningen om boken din. Jeg tenker å kjøpe den uansett, men det skader vel aldri å bli med på konkurranse. Jeg vil bare gratulere deg med den, og si at du er virkelig et forbilde for oss andre som leser. Til tross for mindre hyggelige kommentarer, synes jeg du både responderer og takler dette bra, kjempeflott! Også virker du så herlig og god. Ønsker deg en god helg, klem fra fast leser som er inne på bloggen din flere ganger om dagen:)

 7. Jeg vil gratulere deg så masse med denne tilsynelatende flotte boka! Du har din største rett til å være vanvittig stolt av deg selv. Mange timer, mye arbeid og mange gode stunder, er jeg sikker på ligger bak. Masse lykke til fremover! Jeg henter inspirasjon fra deg!

 8. Gratulerer kjempe masse med vel gjennomført bokprosjekt! Det må være en helt vanvittig følelse å sitte med den i hendene, omtrent som da du designet sko for/med Nelly, kanskje? Igjen, gratulerer og nyyyt! <3

 9. Fantastisk gode oppskrifter du har :)
  Det hadde vært fantastisk å vinne boken din, for jeg skal nemlig feire bursdagen min om to uker, sammen med mine godeste venniner. Vet ikke helt hva jeg skal lage av mat, trenger noen gode tips, og det er jeg sikker på at jeg hadde funnet i boka de :)

 10. Gratulera med bok. Håper det blir en best selger. Jeg skal iallefall kjøpe boken din. Hadde vær kjempe kjekt å vært på bokbladet ditt, men jeg sitter hjemme med en jente på snart 3 måneder, så jeg kan på en måte ikke dra. Får heller ta en trilletur til byen og kjøpe boken selv. Du får ha lykke til videre, med boken, bloggen og livet.

 11. WOW! Så utrolig mange som har deltatt i denne konkurransen!!
  Først og fremst, gratulerer så mye med ferdig bok, Caroline! Du har vært så utrolig Flink :) Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen om den flotte boken din!! :) Lykke til alle sammen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *