God morgen, hvordan har dere det?

Inni meg kribler det, for nå reiser jeg avgårde til Drammen for to møter, før turen går videre til Oslo. Der blir jeg til i morgen ettermiddag, har blant annet et møte med forlaget for boken min, Lille Måne i både dag og i morgen, nå starter lanseringen hvert øyeblikk. Herregud, om litt over en uke er boken min ute! How sick is that?

I dag har jeg på meg skjørt fra Asos.com / her// Ring fra Treasures.no / her // Bluse fra Zara Woman // Sko fra Kurt Geiger / Carvela

Nå banket det på døren, og det var DHL! Se på disse deilige skoene! De skal brukes flittig neste uke. Kjøpte de hos Asos.com / her.

Vi skrives i Oslo / Drammen ♥

annonselenker 

111 thoughts on “På reisefot”

 1. Hei !
  Ser du har bestilt deg noen nyyydelige sko fra asos, har vurdert å bestille klær og sko derfra selv, men er usikker på frakt osv. Hva koster det deg å bestille der?

  1. Gratis eller 100,- Toll og andre avgifter avhenger av verdien på det du bestiller :) Det står mye info på nett/toll.no :)

   – C

 2. Sjeldent jeg kommenterer blogger, men føler jeg må gi deg litt ros:) Jeg har fulgt med på bloggen din siden du starter, og du har virkelig lagt mye arbeid bak bloggingen! Fantastiske bilder, velskrevne innlegg og mange gode tips Du er uten tvil den mest profesjonelle bloggeren! Har tidligere hatt en tendens til å “irritere” meg litt over måten du har svart leserne dine på, men også her må jeg berømme deg. Synes at du den siste tiden har svart leserne dine med en hyggeligere tone:) Håper du fortsetter med bloggingen i mange, mange år! Stor klem til deg fra imponert leser

 3. Hei:)
  Du skrev tidligere denne uken at du hadde mye vann i kroppen og at du i den forbindelse skulle prøve en detox eller noe i den dur for å få bort vannet i kroppen. Jeg sliter selv med veldig hovne bein og tenkte kanskje dette kunne være noe for meg. Opplevde du at det fungerte som det skulle?

  Ha en fin kveld!:)

  1. Har du hovne ben pga trening eller er dette et generelt problem? Hvis det er det sistnevnte, har du sjekket hjerte ditt? Hilsen medisinstudent :)

 4. Har lett etter ett slikt skjørt leeenge. senest i dag! Synd det er utsolgt i nesten alle størrelser :/
  Liker stilen din, inspirert meg mye :D
  Ha en fin dag!

 5. Hei, er dine stole fra mærket, Riverera maison ? hvis ikke skulle du prøve at tjekke Galleri Mimosa ud, de har et ” syntes godt om” på facebook, utrolig lækre ting til huset, du vil elske det :-)

 6. synes du bør legge på deg litt, du har begynt å se sliten, syk og trøtt ut.. ser virkelig ikke sunt ut, og du ser eldre ut i ansiktet..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *