Der var neste MASSIV-spalte sendt avgårde til Tom. Dere må huske å rive med dere bladet neste gang dere går forbi det. Kan avsløre at jeg denne gangen forteller om da vi var på ferie i Tyrkia og guiden som het Aron ville kjøpe meg for 16 kameler. Jeg var fire år! Uansett. Strømmen kom tilbake klokken halv elleve i går, og da fikk jeg plutselig millioner av ting å gjøre. Heldigvis lot jeg ting være ting, også gikk vi og la oss i stedet. I dag føler jeg meg kjempeuthvilt, endelig! Så nå skal jeg ta med med litt energi i bilen, og suse avgårde til ELIXIA. Det frister ikke å løpe ute i dag, det får bli en annen dag denne uken.

Jeg kjøpte forresten gardiner i går! Ser du hvor fint jeg glir inn i omgivelsene, med den prikkete morgenkåpen min?

Synes gardinene passer veldig fint inn her, men jeg lurer på å kjøpe en lengde til midten også, og eventuelt fjerne duken. Vi får se hva det blir til når kaffekrokstolene kommer, for nå er de rett rundt hjørnet! ENDELIG!

Fant de hos Kid Interiør, for de som skulle lure.

Ønsker alle en deilig tirsdag ♥

137 thoughts on “Klikk. Sendt”

 1. Hei!
  Jeg leser bloggen din daglig, syns det du skriver bra og alt du skriver fanger meg, uavhengig om det er lange, reflekterte innlegg eller om det er mer “overflatiske” innlegg om jeg kan kalle det det.
  I det siste har jeg faktisk klikket innom kommentarene du får på de ulike innleggene og jeg må si at jeg syns det er utrolig å lese de frekke og usaklige kommentarer fra små, små mennesker. Det er helt utrolig hvordan de må finne ting å pirke på uansett om det er der, eller ikke. Men jeg syns det er så gøyalt å se svarene dine til disse kommentarene. Du lar deg ikke pirke på nesen, og lever friske tilbakemeldinger. Fortsett sånn! Håper du ser humoren i det slik som jeg :-)

  Hilsen en som leser bloggen til Caroline og som tørr å innrømme at jeg faktisk liker den! ;)

 2. Så fin du ble nå som du har lagt på deg litt! :) Forresten er du ferdig med svarene på spørrerunde? Du fikk inn såååååååååååå mange og svarte på sååååå lite…:/ Hilsen Ninja

 3. Herlig den videoen som det ble linket til lenger oppe altså ;) hehehe

  Synes du har det veldig fint hjemme nå. Du kan godt kjøpe en lengde til, men jeg ville ikke tatt bort duken fordi. Tror det fort blir veldig nakent da.

 4. Kjempe fin innredning, Caroline! Går for din innredningsstil selv – men VELDIG “jentete”. Har Lars-Kristian noe å si i forhold til innredning? Hvordan ville han ha hatt det? Hvordan er det når han får kompiser på besøk og de kommer inn i en “jente verden” av en innredning? Lurer veldig på dette :)

  1. Lars-Kristian vil ha det slik som det er :) Alle som har vært her, synes vi har de veldig koselig – og det gjør meg glad :)

   – C

 5. Hei Caroline!

  Gå for 3 gardinlengder! Og det du kan gjøre, om du ikke har tenkt på det er å ta av endestykkene og tre stengene inni hverandre slik at du får bare en stang. Det er en tynn og en tykk ende (skal være, om de er teleskopiske). Jeg vil også anbefale deg å kjøpe blylodd til å legge nederst i gardinen da den gardinen er ganske lett.

  Siden du likevel skal innom på KID igjen anbefaler jeg deg å ta en titt på løperene: Dentelle, Konvall og Norah. Alle i en stil jeg tror du vil like ;)

  Hilsen Karitha, som jobber på KID på Voss :)

 6. Så utrolig fint hjem dere har :)
  Jeg bestilte meg Ole Henriksen produktene du anbefalte, bestilte fra BeautyBay, noen erfaring med dem?
  Ha en fin kveld :)

 7. Hei :) Liker bloggen din veldig godt og er innom hver dag! Jeg holder også på å innrede mitt nye hus! Hvor har du kjøpt speilet over sofaen? :)

 8. Skjønner hva du mener om evt. et ekstra fag i midten. Men antagelig vil du miste den fine luftige effekten. Dere har jo ikke akkurat gjenboere.
  Kunne ønske du holdt deg unna billigbutikker som Kid til slike stoffer. Kvalitet vil falle bedre og gi et mer eksklusivt uttrykk. Bare min mening da.

 9. Jeg synes ikke du skal ha en gardin til i midten. Men jeg ville fjernet duken (ikke hatt løper heller) og lagt på et mykt gylvteppe i steden. :)

 10. Vakker stue! Hadde jeg ikke hatt barn så hadde jeg også hatt mye hvitt, hvit sofa i min heim hadde aldri gått…. Syns det var akkurat passe med 2 gardiner, likte forresten det speilet du har over sofaen, gjorde seg virkelig!!

   1. Hei :) leter gjennom hm, men finner ikke den nydelige morgenkåpa di….
    er den fra vår/sommersesongen eller vintersesongen?

    sett gjennom alle kommentarene, tilfelle du hadde svart, men hvor har du kjøpt den flotte kurven som står ved siden av sofaen?:)

    driver med planlegging av husbygging og interiør og finner mengder av inspirasjon her hos deg :)

 11. Du bør skifte ut duken.. den er ALT for lang for bordet, og rett og slett ikke pen.. En kortere duk hadde gjort seg, og kanskje ikke en så bestemoraktig.. Resten er fint da!:)

  1. Vi er jo ikke ferdig, er i dialog med en kunstner som kanskje skal komme hjem for å se hva som passer her, og som kan male til oss hva vi selv ønsker :) Familiebilder har vi masse av oppe blant annet, i tillegg til i gangen :) Synes vi har det helt fantastisk, jeg <3

   - C

 12. Hei! Jeg har vært på den store gardinjakten på Kid, uten å finne de gardinene du har kjøpt. Kan du gi meg navnet på disse???? På forhånd takk! TT

 13. hei
  utrolig bra blogg du har :) jeg følger mange av matoppskriftene dine, elseker den maten du lager:)
  og je¨g lurte veeeeeeldig på hvor du har kjøpt de rosa runde pynteputene dine?? har lett og lett etter rosa runde pynteputr, men finner det ikke noe sted, så så jeg de på bloggen din nå og lurer på hvor du får kjøpt de??

 14. Hei Caroline :) Kjempeflott blogg, finner masse inspirasjon til huset vi skal bygge og innrede. Som mange andre har jeg et spørsmål – hvor har du kjøpt den fine “flette”kurven ved siden av sofaen? ikke den hundene er i, men der det henger et pledd på kanten.
  Håper på svar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *