Jeg vet jeg sa at jeg ikke skal ha noen nyttårsforsetter i år, og det skal jeg heller ikke, men det skader likevel aldri å være litt mer økonomisk. Nå har jeg akkurat blitt kjent med en ganske ny og veldig genial tjeneste, som gjør at du kan få tilbake penger hver gang du handler på nett: Kickback.no. Dersom du er like glad i å shoppe online som meg, vil du elske denne tjenesten. Hver gang du handler hos for eksempel nelly.com, asos.com, brandos.no eller feelunique.com, kan du få tilbake noe av summen du har handlet for.

Kickback har også mange flere nettbutikker registrert i sin base, faktisk så mange som godt over 150.

Kort oppsummert er det slik det fungerer:

Jo større sum du handler for, jo mer penger får du tilbake.

♥ Du kjøper produktet og betaler slik du pleier.

♥ I etterkant blir salget registrert og du får tilbake penger på din Kickback-konto.

♥ Disse kan du veksle inn i flere gavekort, eller et vanlig VISA-kort som kan brukes i alle butikker.

♥ Med andre ord: Du trenger ikke å bruke kickback-pengene dine på noen utvalgte nettsteder, men på akkurat det du ønsker.

For å huske på kickback neste gang du handler, kan det lønne seg å innstallere denne geniale pluginen på dataen din: Det gjør du ved å registrere deg her, og deretter klikke på plugin til høyre.

Se gjerne denne videoen for en demo.

Slik ser nettleseren min ut for meg når jeg går inn på for eksempel Nelly.com:

Klikk her for å registrere deg, det koster ingenting :D

annonse 

59 thoughts on “Nettshopping: Få penger tilbake”

 1. Takk for tipset Caroline!

  Jeg er allerede medlem på Kickback og har brukt det i et par måneder. Kan anbefale det til alle som handler på nett. Jeg kjøpte sommerferien (hotell på Hotels.com) min via dem og fikk nesten 600 tilbake. Det fungerer utrolig bra og jeg har fått to gavekort fra dem.

 2. Kom over siden for litt siden og det er jo bare helt genialt :) Har ikke handlet noe på nett enda (klapp på skulderen), men når jeg gjør (for den tiden kommer jo sikkert ganske så snart) så skal jeg bruke Kickback :)

 3. Hm, spennende.. Men jeg må jo lure, hva har “Kickback” å vinne på dette? Hvis noe høres for godt ut til å være sant, så er det som regel det, sier man jo? ;)

  1. Ja… høres kjempeflott ut, men jeg lurer også på hva Kickback har å vinne på dette. Hvorfor skal vi få penger tilbake for noe vi har handlet selv om det er på nett? Hadde det vært momsen kunne jeg kanskje ha forstått det (nå har jeg ikke vært inne på siden dems og lest om det er det). Men jeg vet at hvis en handler varer fra IKEA i Sverige, får shippet det til en adresse på svenske-grensen og kjører varene selv over til Norge, kan en få momsen tilbakebetalt på grenseovergangen bare man “melder om” varene og totalsummen på tollstasjonen.

   Utover det skjønner jeg ingenting av hvorfor vi skal få penger tilbake sånn uten videre, men det er jo fortreffelig fint hvis det er sånn :o) Leser ovenfor at flere allerede benytter ordningen og er strålende fornøyde, så da så :o)

   1. De har avtaler med nettbutikkene :) Noen nettbutikker tjener de ingenting på, mens andre tjener de mer på. Får du for eksempel 20 prosent rabatt, har kickback kanskje en avtale om 22 prosent. Da får de de resterende 2 prosentene :)

    – C

    1. Aha, ja det hørtes flott ut :o) Egentlig betyr dette da, i mitt hode, at i stedet for å få en viss sum rabatt med en gangi nettbutikken en handler i (f,ex. Nelly) så får man “rabatt” utbetalt i penger på en Kickback-konto, i etterkant. Må si jeg er imponert over dem som fant på den ideen, for det hadde jeg aldri i verden klart å komme på selv. Men jeg er i rare gründeren, jeg da HAHA :o)

     Blir da fordelaktig å handle der en “får rabatt” :o)

     Takk for tipset!

     1. Nei, ikke helt. Den rabatten du får, er kun via Kickback. Du får ikke den rabatten hvis du ikke er medlem der :) Kickback har altså forhandlet frem en rabatt til sine medlemmer.

      – C

     2. Men det som er litt kjipt, er at man ikke får kickback om man f.eks handler en vare som på salg. Men helt klart en fin ordning. Har allerede over 1000 kroner på min konto. :-)

 4. Åh! For et fantastisk tilbud til de som er litt blakkere enn normalt! :) Så godt at du kommer med slike hverdagslige tips som kan lette på litt! :) Stå på søta

 5. Jeg har hørt om det før, men aldri registrert meg (flinke studiner handler ikke, heller ikke på nett, hehe). Siden er jo helt genial, så med en gang jeg skal kjøpe noe skal jeg registrere meg! :)

 6. Så stilig og smart, takk for tips:D
  Jeg leste kommentare de siste dagene der du og Lars Kristian skriver at faren din ønsker Lars Kristian å overta familiebedriften deres, så jeg bare lurte åssen bedrift dere har? ble litt nysgjerrig bare, men om det er veldig personlig så går det kjempe bra om du ikke svarer, Caroline:D

  1. Vi har ikke noe regnskapsprogram, da vi har egen regnskapsfører :)

   Det eneste vi bruker er fakturaprogram, og der bruker vi Tripletex.no.

   – C

 7. Takk for tips:) lurte på om du ikke kunne være så søt å laget en liste med motiverende treningsmusikk? Trenger litt motivasjon nå som jeg har tatt treningspause i jula og spist alt for godt! Hehe :)

 8. Hei, lurer på en litt urelevant ting i forhold til det innlegget her, men hvilke produkter fra Ole Henriksen bruker du til daglig, tenker da hovedsaklig på daglig rens ? :)

  1. Bruker rensen on the go eller african red tea, har begge to, så bytter litt på :) Så bruker jeg walnut scrub to ganger i uken, øyekremen heter total truth og om dagen bruker jeg i dag truth reveal super creme, mens jeg bruker herbal day creme. Har tidligere brukt african red tea krem både natt og dag, og kommer til å kjøpe meg denne igjen :) Den er SÅ GOD!

   – C

 9. kan du lage et innlegg om hvordan du får motivasjon til å trene ? :-) og gi noen enkle treningstips, for å “komme i gang”

 10. Mitt nyttårsforsett i år er å ha et handlefritt år. Altså, ikke kjøpe noen nye klær til meg selv, men bruke det jeg allerede har i skapet eller bytte med venninnder. Vet ikke om jeg klarer å gjennomføre dette, men jeg skal iallefall gi det et godt forsøk.

  Dette forsettet har jeg fordi jeg mener at forbruket i dagens samfunn er på vei til å eskalere til et nivå som ikke er bærekraftig eller forsvarlig i det lange løp. Ja, jeg vet at gjengs tankegang er at: “verden går ikke under om JEG handler meg en ny kjole på nett”… Men om vi alle tenker gjennom forbruksvanene våre, kanskje kan vi utgjøre en forskjell alikevel? Sammen?? Det er som med veldedighetsarbeid, alle monner drar.

  Hva tenker du om dette, Caroline? Hadde ikke det vært spennende, som et sosialt prosjekt, å ha fokus på bærekraftig forbruk og miljø? Og da tenker jeg KUN på forbruksdelen av dagens miljøproblematikk.

  JA til gjenbruk og reflektert forbruk.

  Flere som er med? Caroline? :-)

  Ønsk meg lykke til :-)

  Klem, og med ønske om et godt, nytt år!

  1. Så inspirerende å lese, Anna! Kjempebra at fler tenker over dette :) Det er dessuten mye mer imponerende med folk som greier å skape sin egen stil gjennom kombinasjoner av vintage-klær og gamle klær de har i skapet. De som greier å kle seg stilig uten å kjøpe det som henger på nærmeste utstillingsdukke er jo mye mer kreative enn de som kjøper noe nytt hver dag.

   Jeg blir veldig imponert hvis du klarer et helt år, og det er kanskje ingen umulighet hvis du har en god garderobe fra før. Jeg skal ikke love at jeg henger meg på helt, da jeg holder på å gå ned ganske mye i vekt, og derfor trenger en del nye klær, men jeg skal absolutt ha bærekraftig forbruk i bakhodet!

   Lykke til, oppfordrer flere til å tenke gjennom dette. Hvor kult er det egentlig å kle seg slik en eller annen i motebransjen har bestemt at alle skal?

 11. Det her var et genialt tips! For en fantastisk idé :D Jeg shopper ikke på nett siden jeg er har så mange “skavanker” jeg vil skjule, men dette kan jeg jo dele med venna mine, så å si alle de shopper på nett!

  Tusen takk!

 12. Dette er helt genialt :) så jeg måtte inn å sjekke jeg da at dette faktisk fungerte, så hadde jeg en “unnskyldning” til å kjøpe noe…hihi :) men på kickback da så står det fremdeles 0 kr, går det en stund før det blir registrert kanskje ? :)

  Så en ting til deg vakre dame, utrolig kjekk og inspirerende blogg du har, blir i godt humør hver gang jeg går inn å leser innleggene dine :) du har absolutt alt, ELSKER det !!! :)

 13. Har registrert meg der før, men glemmer jo helt å bruke det! Heldigvis handler jeg ikke så altfor mye på nett heller :-)

  Men jeg lurte på om du hadde noen tips til styrkeøvelser eller andre øvelser for å få kjappe ben? :-)

  1. Om du installerer pluginen, vil det dukke opp hver gang du er et sted du kan tjene kickback :D Det er jo ikke noe problem da ;)

   Styrkeøvelser for kjappe bein? Trene litt spenst, kanskje? Har helt ærlig ikke helt peiling :O

   – C

 14. Helt utenom emnet, men jeg bare lurer:P
  Leiligheten dere hadde i Oslo, kjøpte dere den sammen, eller flyttet den ene inn til den andre?
  Og hvor lenge bodde dere der?

 15. Kickback er genialt :D
  Jeg har i tillegg installert plugin til nettleseren min som sier i fra om butikken jeg er inne på er med på denne tjenesten. Veldig smart, og enda enklere å logge inn!

 16. Åh nei! :( Skulle sett denne posten før jeg bestilte varer fra nelly, bubbleroom og hotell på expedia i går… Ser ut som en kjempe smart løsning :)

 17. Jeg elsker Kickback!

  Har installert plugin og handlet ferien min via dem i jula. Fikk over 1000 kroner tilbake som jeg i dag fikk i gavekort hos Nelly. Gratis klær!

 18. Helt genialt, takk for tipset, og nå er jeg registrert:) Men når du går inn på nett å handler, hvordan vet du at du får penger tilbake på kick back da? Jeg ser ikke det står noe om det fek inne på siden til nelly, går det automatisk eller er det noe du må trykke på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *