Jeg er så GLAD! Dette er rett og slett et drømmehus, en drømmesituasjon. Jeg skal flytte i hus med mannen i mitt liv. Og selv om det betyr at vi flytter bort fra hovedstaden, blir jeg bare glad av tanken. Da vi var på visning visste vi med en gang at dette var huset for oss. Vi senket skuldrene umiddelbart, og stod faktisk på terrassen i over en halvtime for å drikke kaffe og høre på sauene. De som hadde visningen synes sikkert vi var noen raringer fra storbyen. .

Å, jeg gleder meg til å innrede disse vakre rommene :D 

Håhå, her skal det kokkeleres! 

Aldri mer dårlig plass i hvert fall! Her har vi blant annet fire soverom å boltre oss på :D Vi starter innflytningen i midten av november. Håper dere er klare for å følge med meg på veien mot et nytt kapittel i livet.

734 thoughts on “Vårt vakre, nye hjem”

 1. WOW ! heftig nydelig ! ønsket jeg bodde der ass ! det er sånn jeg drømmer om , men aaaaaalt for dyrt desverre !
  men er det ikke litt stort for bare dere to? OJA, dere får sikker barn :D :D I UNDERSTAND YOUR THINKING!
  gleder meg til å se det inredet :-P men det var også kjempe fint som det var da :P
  -karianne <3

 2. Herlig :) fantastisk flott hus! Forstod at dette er i Siljan?
  Bor i Skien, så da ser jeg deg sikkert med tiden!

  Lykke til med flyttingen :)

 3. For et nydelig hus!!! Kjenner følelsen du har Caroline, jeg og mannen min flytter fra leilighet til hus nå om ca 1 måned og ca 2 måneder etter det igjen blir vi 3 personer! :) Gleder meg på deres vegne, det er virkelig et drømmehus!

  – Mia, Truls og (Cornelia/Leonard om 3 måneder)

 4. Hei :)
  Gratulerer med hus :)
  Lurte på om du viste hvem som har bygget huset?
  Er det ett ferdighus fra en leverandør? eks Norgeshus, eller er det bygget etter eget ønske?

 5. Åh, herregud for et nydelig hus! Jeg må si jeg er misunnelig til tuuuusen! Jeg er helt sikker på at dere kommer til å få det flott i det nye, store huset. Kos deg med innredningen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *